Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
ania 1986
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:36, dnia 2006-03-09 ania 1986 napisał(-a): > wita! i bylam u tego onkologo. po badaniu i przeprowdzonym wywiadzie stwierdzilze sa to wiezy nadobojczykowe i sa powiekszone inne wezly rowniez mi zbadal i wszystko wporzadku. powedzial ze to jest niebezpieczne jesli te wezly sa powiekszone ale twierdzi ze to ic powaznego ale jak ja sie zdecyduje to moge wyciac ten wezel i dac go do zbadania oczywiscie dal mi skierowanie odrazu bez niczego. troche sie zdziwilam ze nie przepisal na poczatek zadnych antybiotykow bo w wiekszosci wypadkach tak robia. no i dal mi to skierowanie ale powiedzial ze decyzja nalezy do mnie a jak sie nie zdecyduje to mam przyjsc za miesiac do kontroli. zapytalam sie go czy jakies usg czy cos innego a on ze to i tak nic ie da. troche sie dziwie bo u was wyczytalam cos innego. nie wiem a co Wy o tym sadzicie co pwinnam zrobic? jestem troszke zszokowana tym co on powiedzial ale oczywiscie zaznaczyl ze jest 11 chorob ukladu chlonnego w tym: ziarnica, chlonniak i bialaczka i powiedzial ze tylko trzy z nich sa najgorsze nie wiem co mam o tym mysles poradzcie mi!! dziekue i pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź