Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
ania1986
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:46, dnia 2006-03-02 ania1986 napisał(-a): > jezeli ma siezz to jak wielkie powinny byc te wezly hlonne? a do lekarza onkologa jestem zapisana na wtorek wiec co nieco owinnam sie dowiedziec ale nie wim czy wprost sie zapytac czy to moe byc ziarnic! kiedy bylam chora czylki jakies dwa tygodnie temu to podczas choroby mialam takie pocenia ale nie takie az nbardzo tze pizama cala mokra ale byly i pare dni po chrobie ale mysle ze to normalne gdyz bylam chora teraz tak juz nie mam a leczylam sie na wlasna reke czyli tylko usparinem c i potem wyczulam te wezly jezeli to wogole sa wezly bo jak pisalam z daniem lekarza rodzinnego to moze byc wlokniak rodzinny heh ale niepojoi mnie ten stan podgoraczkowy ktory mialam wczesniej i wkoncu przestalam mierzyc temp bo myslalam ze ten termomopetr do dupy heh i teraz tez mam zawsze cos kolo 37-37.3 ale jak bylam kiedys na yo u lekarza to stwierdzil ze to nic ze moze tak mam bo badania krwi czyli morfologia z wymazem wporzadku byla! nie mam pojecia moze cos z paniki sobie dodoaje bo roznie to z psychika jak czlowiek naczyta sie objawow to dopasowywuje
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź