Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
ania1986
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 11:11, dnia 2006-02-28 ania1986 napisał(-a): > tak jak pisalam wczesniej ze wybralam sie do lekarza oczywiscie rodzinnego i powiedzial ze on nic nie czuje co za palantka naprawde nie pisalam zadnych znakow zapytania poniewaz wyraznie zadalam pytanie co to moze byc i bardzo sie martwie i na wszystko to co napsalam oczekuje odpowiedzi bardzo martwie i boje narpawde i potrzebuje wsparcia pomozcie mi dzis zarejestrowalam sie do lekarza onkologa za tydzien mam wizyte naprawde sie boje!!!!! dodam ze ten rodzinny lekarz powiedzial ze to moga byc wlókniaki ze to zginie ale wedlug niego jest to nic bo ona nic nie wyczula jakjos wszyscy moja mama i moj chlopak jak im pokazywalam to wyczuli te dwie kuleczki one sa takie ruszajace troche i malutkie mmniejsz od grochu. Te dwie kulki mam z lewejn strony tak jak pisalam i czuje tak jaby mi dretwialo na ramieniu i reka jakby mi ta lewa dretwiala i oczywiscie tez to powiedzialam doktorce a ona na to ze te wlókniaki moga uciskac na cos i to dlatego. Kurze bardzo sie boje i prosze was o rade!! z gory dziekuje. Pozdrawiam.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź