Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
angela
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:52, dnia 2009-03-17 angela napisał(-a): > > O 15:23, dnia 2006-02-27 ania 1986 napisał(-a): > > mam pytanko bardzo sie boje poniewaz wyczulam na ramieniu po lewej stronie malutki guzek(kulke) i po tej samej stronie na szyi.zaznacze ze jestem po chorobie bolalo mnie gardlo i mialam kaszel i straszny katar oczywiscie leczylam to domowymi sposobami ui sie wyleczylam i wtedy wykrylam te gulki nie wiem wlasnie czy to sa powiekszone wezly chlonne vczy co bardzo sie boje i jeszcze tam gzie sa te kuli to tak dziewnie jakby mnie bolalo czy dretwialo takie dziwne wrazenie a tak pozatym czuje sie dobrze tylko do tych bolow w tym miejscu to tak jaby reka mi dretwiala ale tylko chwilami nie wiem ale wiem jedno ze jestem osoba nadwrazliwa i psychika tez robi swoje prosze o szybka odpowiedz bo juz zvzynam panikowac jak tyle sie naczyalam o ziarnicy.dzis ide do lekarza zobaczymy co on powie prosze o szybka odpowiedz!!! > witam wszystkich na tym forum ja mam podobny problem bylam u lekarza z moim kregoslupem wyslal mnie na przeswietlenie tam wyslano mnie na tomograf i tam wykazalo na szyj duzo wezlow chlonnych powiekszonych ,tam wyslano mnie do onkologa ten pobral mi krew i kazal mi zrobic tomograf calego ciala, noi wykazalo powiekszenie wezlow podpachami na piersi w pachwinach i dotego zapalenie watroby, lekarz mowi ze niejest zle ale musi mi pobrac szpik kostny i sie bardzo boje: pod skriptum od pierwszego tomografa ktury mialam 4.02.09 dotej pory mialam trzy tomografy i jestem caly czas chora boli mnie gardlo i wszystkie kosci noi schudlam 10 kilo niewiem co mam myslec lekarz nic niemowi tylko caly czas robi mi badania podpowiedccie mi cos czy ktos mial podobny przypadek.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź