Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: wezły chlonne na ramieniu i w okolicy szyi
Komentujesz wpis użytkownika
ania1986
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:09, dnia 2006-09-14 ania1986 napisał(-a): > witam! dopiero teraz odpisuje bo niestety nie miałam dostepu do internetu przez wakacje. nie wiem od czego mogą być te bóle w klatce piersiowej ale nadal są. ostatnia morfologie robiłam około 3 miesiące temu z rozmazem plus OB i CRP i była ok. tylko ostatnio zauważyłam że z jednej strony szyje mam jakby lekko opuchniętą i twardą a z drugiej nie( czy mogą to być powiększone również węzły chłonne??). Nie wiem co to może być a moje węzły są nadal wyczuwalne ale nie powiększaja sie. dwa są w okolicy nadoboczykowe a jeden tuż nad obojczykiem( troszke dziwne miejsce bo przeważnie są na szyi)te powiększone węzły utrzymuja się okolo 7 miesięcy. Wkrótce zgłosze się do lekarza na kontrole i wykonam również morfologie. Cały czas o tym myśle od tamtego czasu kiedy pierwszy raz zauważyłam te węzły. nie wiem czy mam się przejmować czy też nie bo od tamtego czasu zauważyłam tak jakby opuchnietą szyje i twardą z jednej strony. napiszcie to co myslicie... > pozdrawiam i dziękuje!!!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź