Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: witam i przepraszam za obszerny post
Komentujesz wpis użytkownika
Joasia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 05:30, dnia 2014-06-12 Joasia napisał(-a): > > O 03:13, dnia 2014-06-12 justek625 napisał(-a): > > Niestety optymizm mnie pomału opuszcza :( kolejne węzeł pod pacha się powiększył. Tydzień temu zauważyłam, dzisiaj jak dotykalalam dalej czuje taka małą kuleczke. Na dodatek strasznie swędzą mnie pachy i plecy. Nic tam nie ma skora czysciutka a swędzi stad zauważyłam ta kulkę, podczas drapania. Czy ta kulka może być od swędzenia. Wiem, ze to wydaje się głupie pytanie, ale jak pójdę do lekarza i on stwierdzi, ze to jest nic, to będą juz mnie traktować z przymrużeniem oka, ze "nadmiernie sie sobą przejmuje". Kulka nie jest duza gdzieś wielkości groszku, pod druga pacha na pewno nic nie ma. Czy ta kuleczka może być od swędzenia? I gdzie dokładnie pod pacha są węzły? Ja mam tak w górnej części jak jest wgłębienie to w prawym górnym rogu, czyli po zewnętrznej stronie bliżej, ale na pewno pod pacha? Moze to nie wezly? > Jeśli ciągle się drapiesz i podrażniasz skórę, mogło dojść do nadkażenia, mikrourazów jak przy goleniu. Teraz dużo ludzi cierpi z powodu alergii - wykluczałaś to?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź