Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: witam i przepraszam za obszerny post
Komentujesz wpis użytkownika
justek625
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 17:44, dnia 2014-05-15 justek625 napisał(-a): > > O 10:20, dnia 2014-05-15 Zombiradok napisał(-a): > > zmien HEMATOLOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! > to nie takie proste, zeby nie powiedziec niemozliwe. zeby zmienic lekarza hematologa musze zmienic rodzinnego, to wtedy bym dostala drugie skierowanie od nowego rodzinnego, ale rodzinnego moge wybrac niedaleko siebie, a rodzinny kieruje do najblizszego szpitala, czyli tak czy siak trafie tam gdzie bylam ostatnio. Kolezanka rodzinnego zmienila to pozniej krzywo na nia patrzyli, ze tamten 'jej sie nie podobal'. Oczywiscie nie mowie, ze to niemozliwe, ale z wielu historii slyszalam, ze to i tak bezsensowne i bedzie sie ciagnac czasowo.... Disiaj ze znajomym bylam w szpitalu, bo w pracy zemdlal myslal ze to watroba boli, w szpitalu powiedzieli, ze nerka. Zrobili mu badania (od razu zapowiedzialam mu, zeby nie spodziewal sie, ze cos wyjdzie, bo tutaj zawsze wszystko wychodzi dobrze, tyle juz histrii znam ...), oczywiscie wyniki wyszly wspaniale:skan, krew i mocz. Dostal paracetamol, a teraz lezy w domu i sie zwija z bolu. > Co do tego chloniaka nieziarniczego, czy on moze rozwijac sie dlugo tzn. pare lat, bo tak sobie mysle, ze w tamtym roku strasznie nogi mnie swedzialy, bylam dwa razy u rodzinnego dostalam sporo masci i w koncu przeszlo, niedawno mialam to samo (ale tylko nogi o dziwo zawsze), co jakis czas mnie swedza, drapie, az do krwi, kazdy mowi, zebym przestala, ale ja nie moge tak to swedzi. no i te wezly swedza. Czuje, ze te badania moje sie beda ciagnac i ciagnac, najblizsza wizyta w sierpniu, a znajac tutejsza sluzbe zdrowia, to na jakiekolwioek badania trzeba czekac miesiacami. bo jak trafie znow do hematologa, zebym nie sulyszala, ze gdyby to byl rak to juz dawno by mnie nie bylo. Czy ta ziarnica niezlosliwa moze rozwijac sie latami i powiedzmy juz rok czy dwa wezly sa powiekszone.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź