Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Czy to ziernica i jak poradzić sobie ze świądem?
Komentujesz wpis użytkownika
Eli
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:10, dnia 2014-05-09 Eli napisał(-a): > > O 11:48, dnia 2014-05-09 Broda napisał(-a): > > U mnie zaczęło się wszystko dość typowo. Na urlopie w lutym po alkoholu zaczęła boleć mnie prawa ręka. Żona wykopała mnie do lekarza pierwszego kontaktu, po standartowym badaniu krwi wyszło ob 25. Po świętach wielkanocnych, wywaliło mi węzły chłonne (prawy podobojczykowy i pachowy),zacząłem się pocić w nocy, stany podgorączkowe i ten cholerny świąd skóry . Na rtg czysto, chociaż lekarz narzekał że zdjęcie jest słabej jakości. Teraz czekam na drugie badanie krwi i usg węzłów oraz brzucha. Po tych badaniach niezwłocznie mam się udać do poradni hematologicznej. Podejrzewam że to jest zz i że dopiero w poradni to wyjaśnią bezsprzecznie. Ale najbardziej mnie męczy świąd, lekarz nie dał mi nić na to żeby nie fałszować wyników badań. Czy znacie jakąś metodę żeby złagocić świąd?? > Ja mojemu tacie kupowalam taki krem Avene do skory atopowej ktory lagodzi swiad skory. I to bardzo pomagalo. Dostepne w aptece, chodz dosc drogie (okolo 60 zl). Dodatkowo mial specjalnie robiona masc od dermatologa, wiec najlepiej jak sie do jakiegos udasz. Niestety nie znam skladu. Pozdrawiam i duzo zdrowia
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź