Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy to prawda że po mononukleozie można zachorować na zz ?
Komentujesz wpis użytkownika
Ankaaa
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 09:24, dnia 2014-05-20 Ankaaa napisał(-a): > > O 10:52, dnia 2014-05-20 Asowa napisał(-a): > > > O 09:29, dnia 2014-05-20 Ankaaa napisał(-a): > > > Poszłam wczoraj na wizyte z wynikami mojej tarczycy nie wspominając nic o moich pięknych węzełkach na co lekarz endokrynolog maca moją tarczyce i mówi O matko ! A CO TO ZA WĘZŁY JAK JE WIDAĆ ! więc opowiedziałam mu całą historię mówiłam o usg ... ze odczynowe itp. Na co on powiedział że mam się zarejestrować na pilnie do poradni endokrynologiczej tam mi zrobią badania i szybka biopsja ... a ja na to no biopsje już miałam :) na skierowaniu mam napisane niedoczynność - pakiety powekszonych ww chłonnych str prawej!!! I bądź tu mądry a myślałam że moja przygoda z węzłami dobiegła końca a tu końca nie widać termin wizyty mam dopiero na wrzesień o zgrozo na cito a normalnie 2017 :) > > > Jak myślicie czy jeśli rzeczywiście coś tam we mnie siedzi to mogłoby się rozwijać tak długo ? bo jak czytam forum to dosć szybko każdemu ziarniczka postępowała. Możliwe że człowiek może mieć ją np pół roku i jeszcze trzeymać się na nogach? bo ja tłumacze sobie to tak że gdybym miała jakiegoś świntucha to już bym nie wstawała z łóżka.. ile czasu może rozwijać się ziarnica? > > > > Ja po chłoniaku nieziarniczym ale mogę napisać jak to było u mnie. > > Na początku 2009r bardzo schudłam, wszytskie badania były ok. > > Na początku czerwca na szyi pojawił się malutki węzełek, na początku lipca niee miałam sił fizycznie, byłam na urlopie i nie miałam możliwości zrobić badań. > > Pod koniec lipca, akurat wróciliśmy z wyjazdu, przez noc węzęł urósł do wielkości dużej śliwki. > > Dalej to już badania, operacja, diagnoza, chemia i remisja;) > ciesze sie że wyzdrowiałaś :), kurcze u Ciebie też szybko wszystko się potoczyło i jaki wielki ten węzeł Ci urósł masakra !
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź