Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Ogólne
Odpowiedź w wątku: Czy to prawda że po mononukleozie można zachorować na zz ?
Komentujesz wpis użytkownika
dermaglif
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:04, dnia 2014-05-13 dermaglif napisał(-a): > > O 10:46, dnia 2014-05-13 Ankaaa napisał(-a): > > No to już jestem po usg, wrażenia fatalne 10 minut badania. > > I jedno zdanie napisane na kartce " węzły chłonne pachowe i szyjne - odczynowe" ani rozmiarów ani budowy jestem troche zawiedziona. Ale ciesze się że są odczynowe mam jeszcze jakieś zdjęcia na jednym zdjęciu węzeł jest czarny a inne jasne no ale skoro pani radiolog nie fatygowała się tego opisać to pewnie wszystko jest ok > Nie przejmuj się. Ja też mam nad obojczykiem wieeeelkiego guza (według mnie oczywiście). Po USG okazało się, że to odczynowy 8,2 x 3,9 mm. Więc to, co sobie wymacałaś i wg Ciebie może być monstrualne tak na prawde jest malusieńkie. :) > Dodam od siebie, że mam takie same objawy co Ty, najbardziej swędzi skóra na głowie, czasami trzeba trochę wysiłku włożyć żeby ulżyć w cierpieniu. :D Z węzłami mam problem dobre 2 lata, i specjalnie nic się nie zmieniło. > Jedyne co, to mam nerwicę lękową i depresję. Więc żeby nie skończyć jak ja, nie daj się zwariować żadnej mononukleozie, chłoniakom czy innym paskudom. Co nie zmienia faktu, że lepiej mieć 120% wartości co do diagnozy - sama wiem jak dziś lekarze "diagnozują" i "leczą".
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź