Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Ziarnica czy nie jestem panikarą
Komentujesz wpis użytkownika
Klaudia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 00:11, dnia 2014-05-02 Klaudia napisał(-a): > > O 00:45, dnia 2014-05-02 Klaudia napisał(-a): > > Powiem wam że strasznie sie przestraszyłam gdy dowiedziałam się o ZZ, i zaczęłam doszukiwać się wszystkiego na ten temat. NA początku miałam dreszcze z zimna i te poty, to ustało i po miesiącu pojawił się napadowy świąd. Jeszce wertując internet wyczytałam na ABC zdrowie wypowiedź onkologa ze nawet tk nie wykrywa zawsze ziarnicy :(. A ten świąd mnie dobił, jak doszedł taki objaw... Jeszce te anomalie trawienne ciągle mam dziwne wrażenie że jakiś z narządów od tego ZZ mi wariuje np wątroba/trzustka się powiększa i z tego powodu anomalie trawienne ale usg brzucha było dobre. Jeszcze boli mnie w pachwinie i tam mam te węzły kuleczki blisko siebie, niby obraz usg dobry ale ciągle obawa jest, jeszcze wydaje mi się ze boli gdy mam świąd. Możecie powiedzieć mi tylko jeszcze co byście zrobili na moim miejscu? Oraz jak wyglądają te pakiety węzłów? To twarde zbite razem kulki czy co? Jak to palpitacyjnie wygląda? Proszę. JAk mysłicie lekarz od USG by to zobaczył, i co myślicie dpoadło mnie to świństwo?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź