Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Ziarnica czy nie jestem panikarą
Komentujesz wpis użytkownika
madzia29155
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:41, dnia 2014-05-01 madzia29155 napisał(-a): > > O 12:57, dnia 2014-05-01 Marta91 napisał(-a): > > Ciekawa jestem skąd to się bierze ja przed chorobą nawet nie słyszałam o ziarnicy ... może gdybym słyszała zdiagnozowano by mnie we wcześniejszym stadium... ludzie dosłownie doszukują się u siebie różnych poważnych chorób, prawie na siłę. > mhm... z kad.. moze coraz wiecej osob choruje..? ja tez nigdy nie slyszalam o ziarnicy .. mojej przyjaciolki siostrzenica chodzila z objawami 2 lata zanim postawili jej diagnoze... i pewnie bym tez swoje objawy zbagatelizowala ale to wlasnie dzieki kumpeli poszlam do lekarza.. lekarz nie dawal mi rzadnych antybiotykow odraz dostalam skierowanie na przeswietlenie klatki , pobranie krwi i czekam na termin USG wezlow... nie wmawiam sobie ze jestem chora, nie sieje paniki.. gdzies podswiadomie siedzi to w glowie ale czekam i mam nadzieje ze wyniki wyjda dobre... fakt ludzie panikuja wyszukuja na sile ale tez niektorym swiadomosc ze cos takie istnieje pozwoli wyczulic na niektore sprawy ..
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź