Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

śledziona, wątroba - powiększone

Autor: moonia • 21.03.2014 20:06 • 47 odpowiedzi

superkonkord

09.11.2015 19:05

Odpowiedz

Prosilbym zebys pisala w sposob bardziej zorganizowany bo nie da sie tego czytac. Chcialbym pomoc ale nie wiem jakie jest pytanie. Jesli jestes pod okiem onkologa to raczej jest swiadomy wynikow badan ktore podajesz i powinien pokierowac dalszymi dzialaniami.

KAMILA

09.11.2015 19:22

Odpowiedz

O 20:05, dnia 2015-11-09 Superkonkord napisał(-a):

Prosilbym zebys pisala w sposob bardziej zorganizowany bo nie da sie tego czytac. Chcialbym pomoc ale nie wiem jakie jest pytanie. Jesli jestes pod okiem onkologa to raczej jest swiadomy wynikow badan ktore podajesz i powinien pokierowac dalszymi dzialaniami.

Nie rozumiem tych nacisków na sledzione tylko tyle mi powiedział lekarz że to jest nie dobrze. Czy to prawda

superkonkord

09.11.2015 20:51

Odpowiedz

Prawda jest ze przy chloniaku Hodgkina, sledziona moze byc zajeta chorobowo.

Dooorota

09.11.2015 22:20

Odpowiedz

O 20:22, dnia 2015-11-09 KAMILA napisał(-a):

Nie rozumiem tych nacisków na sledzione tylko tyle mi powiedział lekarz że to jest nie dobrze. Czy to prawjest

Na pewno musisz liczyć się z dłuższym leczeniem. Ja miałam dwa ogniska w sledzionie. I ogólnie IV stopień.

Trzymam kciuki, będzie dobrze :)

KAMILA

10.11.2015 11:01

Odpowiedz

O 23:20, dnia 2015-11-09 Dooorota napisał(-a):

O 20:22, dnia 2015-11-09 KAMILA napisał(-a):

Nie rozumiem tych nacisków na sledzione tylko tyle mi powiedział lekarz że to jest nie dobrze. Czy to prawjest

Na pewno musisz liczyć się z dłuższym leczeniem. Ja miałam dwa ogniska w sledzionie. I ogólnie IV stopień.

Trzymam kciuki, będzie dobrze :) Nopewnie ze będzie dobrze niema innego wyjścia ale dobrze jest pogadać z kimś kto ma te same doświadczenie.

KAMILA

11.11.2015 17:50

Odpowiedz

W wtorek wynik nie wiem co myśleć wiem i czuje że będzie Zz, tylko te czekanie jest jak każdy wie koszmarne, węzły mam w przeponie i srodpiersi też powiększone mam węzły,w wątrobie też zmiany, węzły w rozpadzie to mówi samo za siebie że to zz. Czas najwyższy aby wkoncu powiedzieli co jest ogółem jest ok tylko jestem zmęczona i bardzo schudłam i boli mnie sledziona i przepona dziś o 4rana ból mnie dorwał i nie mogłam już wytrzymać dlatego chcę wiedzieć i stoczyć ta walkę.

WsdvgKPg

09.12.2015 14:06

Odpowiedz

Dziewczyna wpadła przez własną głupotę . Przechodziła przez tory spojrzała się w lewo ale już w prawo nie… a do tego miała bdzrao głośno puszczoną muzyke w słuchawkach pociąg trąbił a ona nie usłyszła …

WbtFFRSd9

09.12.2015 14:13

Odpowiedz

Nigdy nie widziałam pzrepisf3w ani nie smakowałam kuchni z Wysp Kanaryjskich. Ciekawi mnie czym mogą się pochwalić! Wierzę, że uraczysz nas przepysznymi zdjęciami, nie tylko kulinarnymi!;)Zazdroszczę wyprawy bez względu na jej kierunek! :-)