Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Niepokojące objawy, węzły chłonne, podejrzenia a teoretycznie ładne wyniki badań
Komentujesz wpis użytkownika
Wer
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:50, dnia 2014-03-06 Wer napisał(-a): > Cześć Magda, dziękuje za odpowiedź:) > To 1 usg węzłów było bardzoo dawno, więc raczej tak długo nic by się nie rozwijało. > Zamierzam zrobić rtg klatki w przyszłym tyg, dla świętego spokoju. > Węzły mam także w pachwinie lewej od jakiegoś roku, wyczuwam je, ale nie duże jak na moje oko. > A te na szyi, to nigdy nawet po antybiotykach jak byłam chora się nie zmniejszały, cały czas są i to mnie zastanawia. No i ból po%, raz mniejszy raz większy, raz po łyku whisky po ok 25 min gdzie nie miałam o niczym jeszcze pojęcia że nawet coś takiego jak ziarnica istnieje, tak mnie zaczeły boleć i promieniować na głowe i barki że płakałam. > Zastanawiam się właśnie jak to jest, czy są osoby, które długo błądziły z diagnozą,miały objawy ale nie dokońca "Te" ponieważ morfologia i ob były w normie, a potem okazywało się że to właśnie "to" i wielki szok lekarzy. > Pozdrawiam, i życze powrotu do zdrowia!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź