Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: PET ile czekaliscie po zakonczeniu chemii??
Komentujesz wpis użytkownika
LANA
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:33, dnia 2014-03-04 LANA napisał(-a): > > O 13:45, dnia 2014-03-04 izum90 napisał(-a): > > > O 16:29, dnia 2014-03-03 LANA napisał(-a): > > > Ile czekaliscie po zakonczeniu cyklu chemii na badanie pet? ja wyczytałam ze 4-6 tyg od ostatniej chemii . W zeszły piatek mineło 6 tyg a jak zadzwoniłam do nich zapytac to powiedzieli mi ze w marcu bez konkretnego terminu. Co robic? dzwonic czy czekac spokojnie? DZIEKI powiem ci ze strasznie dlugo ja jestem dwa tyg po ostatniej chemii dzis mija drugi tydzien i jako ze siedze jak na szpilkach nie wytrzymalam i zadzwonilam tam pani powiedziala ze badanie bedzie ok 20 marca jako ze wskazane jest odczekac do 4 tygodni ....upominaj sie bo strasznie dlugo to trwa moim zadaniem ....bedziesz miec naswietlania ? > Naświetlania raczej nie dlatego ze miałam wiele wezłow powiekszonych ale nie duzo. Dzwoniłam do mojej DR ale tez tak jak by mnie zlekcewazyła...Powiedziala ze marzec juz jest i , że podejdzie zapytac o badanie...ale ja strasznie sie denerwuje bo zlecenie na badanie dałam 17 stycznia a oni do tej pory nie maja konkretnego terminu a ktos np pisal na forum ze juz ma wyznaczony termin na 20 marca....
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź