Ziarnica.pl
← Wróć do działu Czy mam ziarnicę?
Czy mam ziarnicę?

PET ile czekaliscie po zakonczeniu chemii??

Autor: LANA • 03.03.2014 15:29 • 5 odpowiedzi

LANA

03.03.2014 15:29

Odpowiedz

Ile czekaliscie po zakonczeniu cyklu chemii na badanie pet? ja wyczytałam ze 4-6 tyg od ostatniej chemii . W zeszły piatek mineło 6 tyg a jak zadzwoniłam do nich zapytac to powiedzieli mi ze w marcu bez konkretnego terminu. Co robic? dzwonic czy czekac spokojnie? DZIEKI

Gizmo

03.03.2014 16:56

Odpowiedz

Ja miałam 2 tygodnie po chemii, 4 tyg po zaczęłam radioterapie.

zombiradok

04.03.2014 09:22

Odpowiedz

O 16:29, dnia 2014-03-03 LANA napisał(-a):

Ile czekaliscie po zakonczeniu cyklu chemii na badanie pet? ja wyczytałam ze 4-6 tyg od ostatniej chemii . W zeszły piatek mineło 6 tyg a jak zadzwoniłam do nich zapytac to powiedzieli mi ze w marcu bez konkretnego terminu. Co robic? dzwonic czy czekac spokojnie? DZIEKI

2,5 tyg bede czekal teraz

izum90

04.03.2014 12:45

Odpowiedz

Ile czekaliscie po zakonczeniu cyklu chemii na badanie pet? ja wyczytałam ze 4-6 tyg od ostatniej chemii . W zeszły piatek mineło 6 tyg a jak zadzwoniłam do nich zapytac to powiedzieli mi ze w marcu bez konkretnego terminu. Co robic? dzwonic czy czekac spokojnie? DZIEKI powiem ci ze strasznie dlugo ja jestem dwa tyg po ostatniej chemii dzis mija drugi tydzien i jako ze siedze jak na szpilkach nie wytrzymalam i zadzwonilam tam pani powiedziala ze badanie bedzie ok 20 marca jako ze wskazane jest odczekac do 4 tygodni ....upominaj sie bo strasznie dlugo to trwa moim zadaniem ....bedziesz miec naswietlania ?

LANA

04.03.2014 14:33

Odpowiedz

O 13:45, dnia 2014-03-04 izum90 napisał(-a):

Ile czekaliscie po zakonczeniu cyklu chemii na badanie pet? ja wyczytałam ze 4-6 tyg od ostatniej chemii . W zeszły piatek mineło 6 tyg a jak zadzwoniłam do nich zapytac to powiedzieli mi ze w marcu bez konkretnego terminu. Co robic? dzwonic czy czekac spokojnie? DZIEKI powiem ci ze strasznie dlugo ja jestem dwa tyg po ostatniej chemii dzis mija drugi tydzien i jako ze siedze jak na szpilkach nie wytrzymalam i zadzwonilam tam pani powiedziala ze badanie bedzie ok 20 marca jako ze wskazane jest odczekac do 4 tygodni ....upominaj sie bo strasznie dlugo to trwa moim zadaniem ....bedziesz miec naswietlania ?

Naświetlania raczej nie dlatego ze miałam wiele wezłow powiekszonych ale nie duzo. Dzwoniłam do mojej DR ale tez tak jak by mnie zlekcewazyła...Powiedziala ze marzec juz jest i , że podejdzie zapytac o badanie...ale ja strasznie sie denerwuje bo zlecenie na badanie dałam 17 stycznia a oni do tej pory nie maja konkretnego terminu a ktos np pisal na forum ze juz ma wyznaczony termin na 20 marca....

zombiradok

04.03.2014 16:25

Odpowiedz

ja mam 25 marca z wynikiem tydzien pozniej do odbioru , wiec walcz o to bo wiem co to niepewnosc i stres ! 12 grudnia mialem peta a wynik odbieralem w polowie stycznia. swieta mialem do du.... przez takie czekanie. teraz mam inna lekarke i walczy sama o wsio i terminy sie skracaja. jak mozna to jednak mozna.