Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne

padnięty staw po leczeniu

Autor: anetka945 • 20.01.2014 20:03 • 39 odpowiedzi

Nessa

24.02.2014 11:31

Odpowiedz

Aneta a gdzie to dokładnie boli? w biodrze? w pachwinie?

anetka945

24.02.2014 11:35

Odpowiedz

O 12:31, dnia 2014-02-24 Nessa napisał(-a):

Aneta a gdzie to dokładnie boli? w biodrze? w pachwinie?

zdecydowanie w biodrze, zaczęło się od lekkiego kłucia przy chodzeniu, potem delikatnie zaczęłam utykać...

beata79

24.02.2014 12:42

Odpowiedz

Anetka945 czy możesz podać e-mail do siebie, bo chciałam zapytać o coś niezwiązanego z tematem.

anetka945

24.02.2014 12:46

Odpowiedz

O 13:42, dnia 2014-02-24 beata79 napisał(-a):

Anetka945 czy możesz podać e-mail do siebie, bo chciałam zapytać o coś niezwiązanego z tematem.

anetalachacz@wp.pl

anetka945

05.03.2014 18:40

Odpowiedz

i stało się, znam godzinę "zero"...zadzwonili w poniedziałek z terminem zabiegu...7 kwietnia...w sumie na to czekałam, czekałam żeby zadzwonili jak najszybciej...zależy mi na tym aby jak najszybciej było po wszystkim zanim córeczka zacznie chodzić...w sumie wychodzi na to że obie będziemy w tym samym czasie uczyć się chodzić.

adt

09.03.2014 20:40

Odpowiedz

O 19:40, dnia 2014-03-05 anetka945 napisał(-a):

i stało się, znam godzinę "zero"...zadzwonili w poniedziałek z terminem zabiegu...7 kwietnia...w sumie na to czekałam, czekałam żeby zadzwonili jak najszybciej...zależy mi na tym aby jak najszybciej było po wszystkim zanim córeczka zacznie chodzić...w sumie wychodzi na to że obie będziemy w tym samym czasie uczyć się chodzić.

Nie martw się. Ja przed zachorowaniem na ziarnice miałem endoproteze bioda- 2 miesiące i byłem w pełni zrehabilitowany, a moja trójke (wówczas) dzieci nosiłem po 3,5 miesiąca:) Głowa do góry, do kosmetyka przy tym co przeszliśmy!

anetka945

24.03.2014 10:52

Odpowiedz

Nie martw się. Ja przed zachorowaniem na ziarnice miałem endoproteze bioda- 2 miesiące i byłem w pełni zrehabilitowany,

serio? dwa miesiące i nic nie bolało? kule poszły w odstawkę?

a moja trójke (wówczas) dzieci nosiłem po 3,5 miesiąca:)

no to jest szansa że moją córeczkę na jej pierwsze urodzinki będę mogła nosić na rękach

Głowa do góry, do kosmetyka przy tym co przeszliśmy!

hm...... a czasem mi się wydaje że zz mnie chociaż nie bolała, ta chemia była okropna a ból biodra bywa nie do zniesienia czasem, ale być może tak tylko sobie wmawiam bo co złe szybko się zapomina jednak

dzięki, raźniej się robi czytając takie wpisy, choć i tak obawy są nie małe i im bliżej zabieg tym bardziej narasta strach....

mam prośbę, możemy porozmawiać na priv? miałabym kilka pytań co do zabiegu...

anetka945

07.04.2014 12:59

Odpowiedz

no i stało się, nadszedł dzień pakowania do szpitala...jutro na oddział - w czwartek zabieg... chole** pierwszy raz w życiu się boję...

Tilia

07.04.2014 18:18

Odpowiedz

O 14:59, dnia 2014-04-07 anetka945 napisał(-a):

no i stało się, nadszedł dzień pakowania do szpitala...jutro na oddział - w czwartek zabieg... chole** pierwszy raz w życiu się boję...

Anetka - będzie dobrze!!! Twarda jesteś, szybko dojdziesz do siebie. Dziecko jest najlepszą motywacją do walki o zdrowie i siły. Sciskam i czekam na radosne wieści.

rodzynka

07.04.2014 20:52

Odpowiedz

Aneta, trzymam kciuki!!!! :)

Nessa

07.04.2014 21:14

Odpowiedz

O 14:59, dnia 2014-04-07 anetka945 napisał(-a):

powodzenia!!!

RuwhWlTBXY

09.12.2015 13:20

Odpowiedz

E per la tre centomillesima volta devo riraagzirnti/vi, perche8 le tue parole sono riuscite a scacciare un pf3 di quella fragilite0 post operatoria ( per non parlare della degenza che non accenna a terminare ) che a volte mi butta un pf3 gif9 .. forse e8 meglio che incominci a pensare a Campovolo !Un abbraccio

ORCmwhpdIb

09.12.2015 13:46

Odpowiedz

Chorwacja, w ktf3rej jestem bez pamięci zahoakcna :) Kilka potraw odtworzyłam już w domu, ale chętnie podpatrzę nowe pomysły, zwłaszcza, że w tym roku niestety nie wybiorę się nad Adriatyk. Udanych wakacji!

YYn0T5mN

09.12.2015 13:50

Odpowiedz

Geez, that's unleeilvabbe. Kudos and such.

jkkvwjqy14

09.12.2015 13:55

Odpowiedz

wybieram Wyspy Kanaryjskie ..moim pierwszym skiazrjenoem było dopasowanie potraw do tych miejsc i tylko do Wysp nie potrafiłam nic znaleźć co ściśle jest z nimi związane więc niespodzianka

Qt3kIYDJA5U6

09.12.2015 13:56

Odpowiedz

koerntamz nr 1741 pisze: Poniżej zamieszczam kmeantroz autorstwa internautki o ksywce Basia Łaskawa.Zaznaczam, że nie jest to stanowisko Stowarzyszenia, tym bardziej, że nie było nikogo z nas na wsponianym przez Basię zebraniu. Ponieważ jednak zasady forum zobowiązują nas do publikacji, więc publikuję:Bogusława M-reaktywacja!!!!Komunikat-ostrzeżenie!!!!Osoba ciesząca się niesławą z powodf3w, o ktf3rych wszyscy wiemy, wraca do gry jako szara eminencja!! W niedzielę na zebraniu wiejskim w Porębie Żegoty bez wahania zasiadła za stołem prezydialnym przy burmistrzu, sołtysie i radnym- swoim mężu. Jak zwykle butna, arogancka i chaotyczna. Najpierw bezpodstawnie zarzuciła kłamstwo sołtysowi, sama okłamując mieszkańcf3w Poręby, potem nakrzyczała na tych , ktf3rzy nie chcą w Porębie ulic i że w domyśle, ci co nie chcą są ćwokami, a na koniec chciała żeby ulice przegłosować na tym zebraniu.Miała czelność apelować o wspf3łpracę, o nie wzniecanie konfliktf3w ale to jest nie możliwe w oparciu o nieuczciwość.Nie długo mieszkam w Porębie ale proszę mieszkańcf3w niech rozdawane przez Rodzinę Kolpinga „wyborcze” dary nie przysłonią wam rzetelnej oceny osf3b publicznych, ktf3re powinny być uczciwe i kierować się dobrem Poręby, nie własnym.Panie burmistrzu Rychlik, ponoć Bogusława M dąży do wspf3łpracy z panem. Proszę niech pan nie zadaje się z Bogusławą M, bo może to panu nie przysporzyć pozytywnej aury.Zawiedziona Barbara Ł.PS. moje spostrzeżenia umieszczam na stronie Nowej Alwerni, bo tylko wy dążycie do przejrzystości życia publicznego w gminie i do tego żeby nami rządziły osoby uczciwe.

nrroTI2IK

09.12.2015 14:02

Odpowiedz

You keep it up now, untsderand? Really good to know.

UE1FG3ven35

09.12.2015 14:13

Odpowiedz

Wysypy Kanaryjskie- bo nic nie wiem o ich kuchni i chętnie pzcyrzetałabym o niej widzianej Twoimi oczami:) pozdrawiam i życzę przyjemnej podrf3ży, gdziekolwiek ona będzie- myślę, że odnajdziesz tam cuda i chętnie nam je opiszesz- już się na to cieszę!

cZ6cxgBerk

09.12.2015 14:18

Odpowiedz

W Grecji i Hiszpanii kryzys, poza tym w Hiszpanii pożary, więc nieiezpiecznbe. Chorwacja nie robi na mnie wrażenia. Miałam ostatecznie dylemat między Cyprem a Kanarami, ale bardziej intryguje mnie Cypr. Pozazdrościć Agato ;)

HBZo23ZPP1e

17.05.2016 20:42

Odpowiedz

That's not even 10 miuntes well spent!