Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Długotrwale powiększone węzły chłonne
Komentujesz wpis użytkownika
Joasia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 13:11, dnia 2014-01-05 Joasia napisał(-a): > > O 14:05, dnia 2014-01-05 Martinus napisał(-a): > > > O 14:03, dnia 2014-01-05 Joasia napisał(-a): > > > > O 13:43, dnia 2014-01-05 Martinus napisał(-a): > > > > > O 12:40, dnia 2014-01-05 Magda napisał(-a): > > > > > Kolejna rzecz, o której zapomniałam, to że jakoś od grudnia mam bóle stawów biodrowo-udowych. Zwalałam to na bieganie - bo wcześniej nie biegałam. Ale nie biegam od jakichś 2 tygodni ponad, a wczoraj znów miałam takie napadowe bóle tych stawów, chwilami aż musiałam napinać mięśnie z bólu. > > > > > > > > Słuchaj jak chcesz poznać moją historię, widzę, że ciut podobną do Twojej to daj znać na mojego maila > > > > > > > > martino87n@gmail.com > > > > > > > > odezwę się jutro jeśli napiszesz i odniosę się do Twoich objawów. > > > > > > > > pozdr > > > > > > Martinus, a Ty dalej jesteś w trakcie diagnozowania? Bo pamiętam jak pisaliśmy kilka miesięcy temu, że w podobnym okresie wyskoczyły nam węzły. > > > > Nadal trwa ten proces, choć teraz będę na oddziale chorób wewnętrznych i podobno mają mi tam pomóc, gdyż onkolog niczego nie znalazł po kolejnym wycięciu dwóch węzłów. Napisz co u Ciebie, jutro się do tego odniosę, bo teraz nie mam czasu:) > > pozdrawiam > U mnie węzły jak były tak są :) Zero innych objawów. Ale co najlepsze, w trakcie badań lekarz zapomniał o badaniu na mononukleozę. Przed świętami robiłam i wyszły mi przeciwciała IGG bardzo wysokie, co wskazuje na przebytą mononukleozę. Czyli obstawiam, że może to od tego...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź