Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Długotrwale powiększone węzły chłonne
Komentujesz wpis użytkownika
ASowa
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:51, dnia 2014-01-05 ASowa napisał(-a): > > O 10:53, dnia 2014-01-05 Magda napisał(-a): > > Przepraszam, że tak ciągle coś dodaję, ale przypominają mi się kolejne istotne fakty i mam nadzieję, ze ostatnim juz jest fakt, ze w ciagu ostatniego pol roku, mimo ze zaczelam sie lepiej i zdrowiej odzywiac (odkad dowiedzialam sie o tej torbieli pajeczynowej), pić herbaty zieloną i czerwoną, nie pic oranzad a tylko wode, dodawac zarodki, otręby pszenne, zmielone siemie lniane, robic koktajle owocowe domowej roboty, jesc jogurty naturalne itp., a od końca listopada do mojego ''przeziębienia'' w grudniu dodatkowo jeszcze biegałam, to nie tylko nie schudłam, ale też przytyłam. W sierpniu ważyłam ok. 68 kg, a obecnie 74. > Moze pisalas ale nie doczytalam, czy robilas usg tych powiekszonych wezlow? Jak duze one sa? > Przy chorrobie nowotworowej waga na ogol leci w dol. A wezly moga sie powiekszac z roznych powodow, nie tylko przy nowotworach. > Jesli dzwonilas do Centrum Onkologicznego w Warszawie, to pani powiedziala ci prawde, przyjmuja tylko zdiagnozowanych pacjentow. > Nie czytaj o nowotworach;)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź