Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Proszę o pomoc i wypowiedź
Komentujesz wpis użytkownika
kasiam1413
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:20, dnia 2013-11-20 kasiam1413 napisał(-a): > > O 23:01, dnia 2013-11-16 Kasiam1413 napisał(-a): > > > O 22:57, dnia 2013-11-16 Tilia napisał(-a): > > > > O 22:19, dnia 2013-11-16 Kasiam1413 napisał(-a): > > > > Chodzi mi przede wszystkim o odpowiedz na pytanie jak osoby chore na w/w chorobe wpadly na to, ze to wlasnie ona skoro wyniki krwi miały w porzadku i wezlow rowniez nie mialy powiekszonych? Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna > > > Ja czulam sie fatalnie, na nic nie mialam sily, po schodach chodzilam na czworaka. W klatce piersiowej bolalo, nawet po 3 kroplowkach z ketonalu, morfiny i pyralginy. > > > Tylko czasem czulam sie dobrze. W nocy wstawalam by zmienic mokra pizame, drapalam sie do krwi. > > > > > > Kasiu, zdrowa jestes, nie czytaj tego forum. > > > > > > Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, a jak się teraz czujesz? :( Strasznie się o Was wszystkich martwię i współczuję :( Zyczę Ci duzo zdrowia! > Dodam jeszcze, ze co okolo 4 dni miewam nocne poty, jest mi wtedy strasznie goraco choc pot ten nie jest zbyt obfity.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź