Kasiam1413
16.11.2013 21:15
Witam wszystkim, przepraszam, że może niepotrzebnie zawracam Wam głowę, zwłaszcza tu na forum, ale mam pytanie, bo juz sama sobie nie mogę z tym poradzić, a wiem, że bywają różne przypadki, o których wiem od Was. Poniewaz jestem hipochondryczka wyczułam najpierw u siebie powiekszony wezel pod zuchwa, na usg wyszlo, ze jest odczynowy, lekko ponad 1 cm. Pozniej zaczelam szukac innych wezlow, i tym sposobem znowu poszlam do radiologa na kolejne usg - wynik obwodowe wezly niepodejrzane odczynowe lekko powiekszone (tez lekko ponad 1 cm), obojczykowe wezly niepowiekszone, morfologia z rozmazem recznym w normie, OB=3, CRP ujemne, LDH = 135 mimo to wciaz czuje niepokoj, bo przeczytalam na tym forum, ze mozna miec wszystkie wykonane przeze mnie badania w normie, usg tez w porzadku i mimo to miec ziarnice. Nie wiem czy to moje wymysly, czy rzeczywiscie cos mi jest, ale popadlam w jakas depresje i od czasu do czasu cos mnie swedzi (byc moze to przez to, ze przeczytalam o objawach i od tamtej pory, bo wczesniej tego nie zauwazylam), ale bardzo się boję, temperature mierze, mam 36,7, zadnych potow nocnych, nie chudne, wszystko jest ze mna w porzadku poza tym swedzeniem od czasu do czasu, ale bron Boze nie jakims uporczywym - jest on delikatny. Bardzo prosze o odpowiedz czy problem lezy w mojej glowie, czy ktores z Was tez tak mialo, a mimo to chorowalo na ziarnice? Zycze Wam Wszystkim bardzo dużo zdrówka, bo to najwazniejsze. Pozdrawiam, Katarzyna