Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
Komentujesz wpis użytkownika
lagics
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 21:01, dnia 2013-10-15 lagics napisał(-a): > Hej, na poczatku dzieki za odzew.. Bylem u gastrologa, wykluczyl raczej zoladkowo-jelitowe problemy, mialem usg brzucha ale tam nic zlego nie wyszlo, zadnych kamieni nerkowych itp. itd. Poza tym na tym usg brzucha nie oceniaja chyba wezlow tylko poszczegolne narzady.. Wybieram sie wlasnie na rtg klatki piersiowej - czy badanie RTG zwykle klatki piersiowej uwidoczni powiekszone wezly czy nie bardzo, czy raczej musze isc na usg wezlow? > Bol niestety jest ciagly, niezalezny od jedzenia, a po wypiciu nawet kilku lykow piwa zaczyna kluc w podbrzuszu i pachwiny robia sie bolesne. Mecze sie z tym i mecze.. Aha czesto boli mnie jeszcze wlasnie pod obojczykiem nad lewą piersią i w obszarze miedzy lopatką a pachą, ale tam chyba nie ma zadnych wezlow chlonnych, poza tym podobno wezly nie bolą, wiec ja juz nie wiem. Czyli generalnie mowicie ze jedyna diagnoza ziarnicy jest pobranie takiego wezla do badania, tak? Czy to nie jest czasem niebezpieczne? W koncu wezly chlonne nas chronią, tak?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź