Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Mozliwe ze to ziarnica? Bol w pachwinach od 6 miesiecy
Komentujesz wpis użytkownika
Tilia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:24, dnia 2013-10-15 Tilia napisał(-a): > > O 21:55, dnia 2013-10-15 lagics napisał(-a): > > Witam. Mam 27 lat. Moje bole trwają już 6 miesięcy. W skrocie napisze, ze generalnie boli mnie prawa strona brzucha i zeber, promieniujac do okolic prawej nerki. Caly czas mam tez powiekszone bolace "kulki" w wezlach w pachwinach. Bolą szczegolnie jak wypije np. piwo - wczesniej moglem go pic wiadrami i nic mi sie nie działo. > > Czy mozliwa jest ziarnica jesli OB mam 7 a wyniki bialek wychodza tylko ze gammaglobuliny mam nieznacznie podwyzszone. Cala reszta morfologii jest generalnie OK. > > Co poradzicie, sa jakies domowe testy na ta ziarnice? Nie mam zadnej goraczki ani nic takiego, po prostu przewlekle bole zeber i okolic pepka. Aha, czesto boli mnie wlasnie dolek przy mostku i pacha - baardzo bolesna - nigdy wczesniej takiego czegos nie bylo. Gastroskopia i kolonoskopia ok - wiec to nie zadne wrzody , jelita itp. Pozdrawiam i prosze o jakas pomoc > Hmmmm a robiles jakies usg tych bolacych okolic? Jesli to chloniak to na usg moze byc widac powiekszone wezly. U mnie niestety nie bylo widac i dopiero tomografia klatki piersiowej pokazala srodpiersie zawalone powiekszonymi wezlami. Trudno powiedziec skad Twoje dolegliwosci ale zastanawiajace sa bole po alkoholowe dosc charakterystyczne dla nowotworow ale tez dla problemow zoladkowo-jelitowych. Byles u gastrologa? Jesli tak to moze sprobuj pojsc do onkologa-bez skierowania.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź