Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Brak objawów + pytanie o rozmiar węzłów
Komentujesz wpis użytkownika
Joasia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:46, dnia 2013-09-16 Joasia napisał(-a): > > O 10:13, dnia 2013-09-16 Dziubas napisał(-a): > > > O 18:04, dnia 2013-09-11 emenike napisał(-a): > > > Dzieki wielkie, jeszcze jakieś opinie? > > > > > > Nie jestem specem, teatem węzłów interesuję się od ponad roku, diagnozowana jestem bezskutecznie od od stycznia br. wydaje mi się jednak, ze po opisie usg widać, ze wykonywał je dośwadczony radiolog, niczego nie pominął i faktycznie na nic poważnego to nie wygląda. > > > > Może dla własnego spokoju zrób rtg klatki. > > > > > > Lena, prześlidziłam Twój wątek :-) przepraszam, ze zrobiłam z Ciebie BOYA ;-) Czy Towje pierwsze USG nie wzbudziło podejrzen radiologa, nawet kiedy wykrył tego węzła w dole obojczykowym??? > Dziubas, czy coś w Twojej diagnozie poszło dalej? Czytałam wcześniejsze Twoje wpisy. U mnie od 3 miesięcy są powiększone 2 węzły pod pachami - najpierw wyskoczył jeden, potem drugi. Mam wrazenie że raz są nieco wieksze raz mniejsze. Na USG wyszedł pierwszy 1,3x0,8 bez cech patologii. Badania w normie, nieco podwyższone ezynocyty (ale spadaja, bo robiłam już badania 2 razy) i teraz obniżone nieco limfocyty (lekarka twierdzi, że to po infekcji). Byłam 2 razy u onkologa - patrzy na mnie jak na chorą psychicznie ;)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź