Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiększone węzły chłonne- co dalej ?
Komentujesz wpis użytkownika
papiaxxxx
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 00:59, dnia 2013-12-26 papiaxxxx napisał(-a): > Witam Was po długiej przerwie ;) > Niestety nie mam dobrych wieści. Chciałam umówić się do Onkologa, ale mogę dopiero w przyszłym roku. > Byłam i Stomatologa, tak jak poleciliście, u Laryngologa. > Co do USG węzłów stwierdziłam, że lepiej żebym przyniosła do Onkologa takie najbardziej aktualne. > Odkąd napisałam tutaj pierwszy raz, to objawów nie ma, nic a nic, za to są nowe węzły. Nadziei już raczej nie mam, bo wywaliło mi nadobojczykowy prawy, co prawda jest malutki, jak ziarenko grochu, no ale jest... Są też " węzły " w dziwnym miejscu, wstawiłabym zdjęcie, ale nie wiem jak ;) Te powiedzmy guzki znajdują się w linii podobojczykowej, niedaleko mostka, tak po środku. Chodzi o to, że we wszystkich schematach położenia węzłów chłonnych w tym miejscu tych wezłów nie ma. Pozostałe węzły też nic a nic nie urosły, rano są jakby takie napęczniałe, a wieczorem malutkie, przesuwalne zawsze. Żałuje tylko, że czekałam tak długo z wizytą u Onkologa. > Co u Was? > Wesołych Świąt!
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź