Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Proszę o opinię w sprawie wyników badań
Komentujesz wpis użytkownika
jestoki
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:18, dnia 2013-06-16 jestoki napisał(-a): > > O 20:40, dnia 2013-06-16 Rodzynka napisał(-a): > > Jeśli Ty mu sprawdzasz codziennie te węzły i go macasz, to myślę, że mogą się od tego dotykania powiększać. > > Nie wymagaj od nas diagnozowania męża, skoro kilku lekarzy stwierdziło, że wszystko jest ok. Zawsze możesz się skonsultować u innego onkologa, albo hematologa. > > Jedno mnie tylko dziwi - kontrola morfologii. U mnie przy rozpoznaniu morfologia była ok, więc nie do końca jest tak, że u wszystkich pacjentów z chłoniakami morfologia podczas rozpoznania odbiega od normy. > Bardzo dziękuję za info. Nie wymagam od Was diagnozy tylko rady czy upierac się i isc jeszcze do innego lekarza i nalegac na wyciecie wezla do badania. Co do tych węzłów to nie dotykam ich codzienne tylko ccały czas ciągnie mi wzrok na nie I caly czas mam wrażenie ze sa wieksze choć mąż tego nie czuje. Co do morfologii to wiem ze nie zawsze jest ona miarodajna. Forum przeczytalam bardzo wnikliwie. A czy Twoje > wezly w usg tez byly odczynowe? I zastanawiam się nad ich wielkością > Wczesniej byl najwiekszy 1, 8 a teraz jest 1, 47 mm. Jedne wezly zmniejszyly się, w jednym dole pachowym znikl a pojawil się w drugiej mniejszy. Inne się zwiększyły. > .
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź