Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: jeszcze tylko Hashimoto, czy już coś więcej?
Komentujesz wpis użytkownika
joasia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 05:48, dnia 2014-01-30 joasia napisał(-a): > > O 00:51, dnia 2014-01-30 inolek napisał(-a): > > hej! ja mam ziarnice wiec nie trafiłam tu przypadkiem ale chce pisać o pasożytach. Mój synek (4 l.) skarżył sie na bóle brzucha i wyszła mu eozynofilia i złe próby wątrobowe i lamblia z kału tylko że jak poszłam z tym do spacjalisty (parazytologa)to on od razu wiedział ze lamblia jest oznaczona omyłkowo i to toxokaroza- o wiele paskudniejszy psi pasożyt (nie mamy psa) leczenie bylo w szpitalu na cito bo po roku dolegliwości była to postac galopująca (zagrożenie dla wzroku i mózgu) a przez ten rok lekarka rodzinna mnie odsyłąła do domu mówiąc że doszukuję się czegoś czego nie ma a dziecko jest zdrowe a na złe wyniki krwi zasugerowała że takie coś to przy zatruciu alkoholowym (miałam ochote ją za to udusić). ale taki to lekarz- przez 2 lata chodziłąm z różnymi dolegliwościami do niej które złożyły się do kupy dopiero jak wyszedł mi 5 cm węzeł na szyi -ziarnica a tak to kazała mi pić melise bo sie stresuję i wymyślam choroby sobie i dziecku > A jaki byl poziom eozynofilii u Twojego synka?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź