Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: jeszcze tylko Hashimoto, czy już coś więcej?
Komentujesz wpis użytkownika
joasia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:34, dnia 2014-01-29 joasia napisał(-a): > > O 11:25, dnia 2014-01-29 kayleigh napisał(-a): > > Jestem ciekawa, czy te odrobaczanie zadziała (zadziałało), bo ... czuję się coraz gorzej. W grudniu zdiagnozowano mi astmę, dusi mnie niemożliwie, jest teoria, że właśnie to wina pasożytów. W pon. 3 lutego mam USG jamy brzusznej,bo badanie palpacyjne (-bolesne-), wykazało "coś z wątrobą".Lekarka powiedziała,że "coś tam jest"... > > Myślę, że wątroba też jest do wytłumaczenia pasożytem. Drapanie i swędzenie-mam od małego problemy skórne, więc nigdy tego nie kojarzyłam z czymś poważniejszym. > > Węzeł pachwinowy pojawił się nagle,ale wczoraj dowiedziałam się o torbielach na lewym jajniku (w listopadzie było idealnie!). Myślę,że u mnie to jest kumulacja- hashimoto+alergia+robale+ jakiś inny gruczoł (przysadka???). Ogólnie czuję się nadludzko zmęczona, jakbym miała ciągle grypę, węzły na szyi można liczyć i liczyć... Dlatego czekam na efekty odrobaczania, mam tylko nadzieję,że USG jamy pokaże jakieś "pikusie". > Kiedys czytalam ze w trakcie odrobaczania stan sie pogarsza bo pasozyty wydzielaja wiecej toksyn. A robilas badania na mononukleoze? Bo wezly, zmeczenie, watroba pasuja do zakazenia. > > Pozdrawiam serdecznie :-)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź