Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: jeszcze tylko Hashimoto, czy już coś więcej?
Komentujesz wpis użytkownika
Joanna
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:42, dnia 2014-01-24 Joanna napisał(-a): > > O 09:08, dnia 2014-01-24 kayleigh napisał(-a): > > EPILOG do moich starszych wpisów > > Czuję się w obowiązku dopisać tu kilka słów- dla tych, którzy myślą,że mają ziarnicę. KU PRZESTRODZE!!! > > > > U mnie sprawa w końcu się wyjaśniła, po szeregu dziwnych objawów typu ból kości i stawów, mnóstwo powiększonych węzłów chłonnych (zwłaszcza szyjnych0, świąd skóry nie do wytrzymania, duszności i uporczywy kaszel,permanentne stany podgorączkowe, zmęczenie, powiększona i bolesna wątroba, chudnięcie,bóle głowy itp... Odpowiedź przyszła niedawno i całkiem niespodziewanie- otóż najprościej w świecie mam w sobie od dawna "obcych":-) Jako mama dwójki dzieciaków, podłapałam kilka różnych pasożytów, które dają tak demolujące organizm objawy! I dziękować mi przyszło Bogu, że wreszcie moja dr to odkryła :-) Niektórzy lekarze mają w praktyce odrobaczanie całych rodzin raz na pół roku/na rok. Polecam, bo objawy już w krytycznym momencie były bardzo mylące... > Hej! Mam pytanko do Ciebie odnośnie "obcych". U mojego dziecka podejrzewam właśnie jakieś robale. Robimy badania, ale nic nie wychodzi. Nasz lekarz twierdzi, że odrobaczania profilaktycznego nie zaleca :( Mogłabyś napisać, jakie badania robiłaś, ew. jakie pasożyty wyszły? U mnie podobnie jak u Ciebie - leczę hashi i powiększone węzły głównie pod pachami.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź