Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: jeszcze tylko Hashimoto, czy już coś więcej?
Komentujesz wpis użytkownika
kayleigh
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 08:27, dnia 2013-06-14 kayleigh napisał(-a): > > O 20:21, dnia 2013-06-13 Aga71 napisał(-a): > > Wyniki krwi niekoniecznie muszą przy naszej chorobie odbiegać od normy, więc uwrażliwiam na to...:-) > Właśnie tego się obawiam... Z jednej strony wspaniale by było, gdyby dzisiejsze wyniki były nienaganne, ale co, jeśli COŚ mam, a to uśpi czujność endo i rodzinnej?Wszystko trzeba własnymi pieniędzmi pokrywać, bo jeden lekarz odsyła do drugiego i każdemu żal skierowań na badania. Nie jestem typem ganiającym do lekarza z byle czym. Wręcz odwrotnie, zanim poszłam (a raczej doczołgałam) z tarczycą czy z alergią, było juz naprawdę wszystko daleko posunięte. a mimo tego lekarze, których tak niewiele kosztowałam, teraz kompletne mnie lekceważą. A ja czuję intuicyjnie, że coś jest nie tak... > Węzeł od wczoraj zaczął mnie boleć, przez noc jeszcze się powiększył. może to z racji gorączki i infekcji (kolejnej) gardła? ogólnie węzeł jest twardy,nieprzesuwalny i dotychczas rwał tylko po piwie. Pozostałe "kulki" same z siebie teraz nie bolą. > Zrobiłam dzis OB, CRP, morfologię z rozmazem, proteinogram, kontrolnie TSH i czynnik reumatoidalny RF (coby wykluczyć RZS, które idzie czasem w parze Hashimoto). > W poniedziałek zobaczę, co dalej :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź