Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: ZApytanie - wkręcam sobie najgorsze
Komentujesz wpis użytkownika
karola
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:23, dnia 2013-04-25 karola napisał(-a): > W sierpniu przy innej okazji miałam przyjemność robić morfologię, która nie była najlepsza, ale lekarka stwierdziła, że to stan zapalny, może po jakimś wcześniejszym przeziębieniu, dobrze się czułam, więc jakoś to się rozeszło. W grudniu byłam przeziębiona, sama leczyłam się jakimiś specyfikami i wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to, że cały czas męczył mnie kaszel. W styczniu wyczułam nad obojczykiem dwa powiększone węzły, myślałam, że się sama załatwiłam tym leczeniem na własną rękę. Dostałam antybiotyk, z dwóch węzłów zrobiło się jeszcze więcej, pojawiły się kolejne dwa po drugiej stronie. Trzecia już morfologia była nieco lepsza, ale dalej wskazywała na to, że coś się dzieje więc Pani Doktor doszła do wniosku, że to nie jest stan zapalny i kierowała mnie po kolei do szpitali, aż w końcu ktoś się nade mną zlitował i zrobił mi biopsję. Wynik ZZ z zaleceniem badania histopatologicznego węzła. W międzyczasie było jeszcze RTG, które wykazało powiększone węzły we wnęce lewego płuca. A dzisiaj czekam sobie na ten wynik histo, może w końcu się doczekam....
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź