Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne Zamknięty

zz na DC w stolicy

Autor: baldi • 04.12.2005 19:31 • 52 odpowiedzi

dario

08.12.2005 09:42

O 13:09, dnia 2005-12-07 Ewa napisa?(-a):

Dario, je?li my?lisz,?e mnie obrazi?e?, albo mnie zatka?o to si? mylisz. Widz? tylko, ?e Tobie opr?cz hematologa potrzebny jest te? psychiatra, bo z kultur? u Ciebie ju? nic nie da si? zrobi?. A z Twojej porady ch?tnie skorzystam, ale Tobie od razu m?wi? NIE, bo tu Tw?j cyt. "w ma?ych wyrafinowanych chujkach" nie gustuj?.

A teraz napisz jeszcze co? "m?drego" ! Ja niestety ju? Ci nie odpisz?, bo nie lubi? zni?a? si? do takiego poziomu. Tym razem zrobi?am wyj?tek!

widze ze same amanty i kasniete piekne niunie!sam jestem psychologiem i sie smieje z was misiaki ze trafiliscie na taka minke co do mojej osobowosci-kultura jest tu zawarta w akceptacji i gestach nie w slowach-krytyka musie byc na tym swiat zyje!!!a meszczyz nie poznaje sie po chujkach tylko po usmiechu ,kieliszku i kieszeni droga kolezanko z gornej polki!

dario

08.12.2005 10:04

no to pieknie!powinienem ponakrecac wam uszy bo wasza glupota przewyszyla pulap dozwolonej granicy,to wy stajecie sie nakreceni -ja sie ciagle sieje,coz chlopczyki i dziewczynki malo jeszcze wiecie widze o prawdziwym zyciu,o tym co tak naprawde jest wazne i o tym jak rozroznic chama od chama a prostaka od prostaka.wszystko sie dzieli wszystko ma swoj klarowny sekret-wystarczy otworzyc oczy madrusie-ziarniaki!!!slaby poziom dzisiejszej mlodziezy podkresla ta wasza cala wartosc!!!

bzbz

08.12.2005 10:11

O 10:42, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

O 13:09, dnia 2005-12-07 Ewa napisa?(-a):

Dario, je?li my?lisz,?e mnie obrazi?e?, albo mnie zatka?o to si? mylisz. Widz? tylko, ?e Tobie opr?cz hematologa potrzebny jest te? psychiatra, bo z kultur? u Ciebie ju? nic nie da si? zrobi?. A z Twojej porady ch?tnie skorzystam, ale Tobie od razu m?wi? NIE, bo tu Tw?j cyt. "w ma?ych wyrafinowanych chujkach" nie gustuj?.

A teraz napisz jeszcze co? "m?drego" ! Ja niestety ju? Ci nie odpisz?, bo nie lubi? zni?a? si? do takiego poziomu. Tym razem zrobi?am wyj?tek!

widze ze same amanty i kasniete piekne niunie!sam jestem psychologiem i sie smieje z was misiaki ze trafiliscie na taka minke co do mojej osobowosci-kultura jest tu zawarta w akceptacji i gestach nie w slowach-krytyka musie byc na tym swiat zyje!!!a meszczyz nie poznaje sie po chujkach tylko po usmiechu ,kieliszku i kieszeni droga kolezanko z gornej polki!

Czytam to co piszesz i dochodz? do wniosku ?e:

to ?e jeste? stukni?ty to by?o wiadomo par? dni temu ,

ale to ?e masz zak??cenia elektrolitowo - rozporkowe to wysz?o teraz.Jak Ci? szef nie zablokuje to na twojej postawie niejeden napisz? prace.

PS

Ko?o psychologa to nawet nie sta?e?.Wiem co m?wi

Anguisette

08.12.2005 10:11

O 11:04, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

no to pieknie!powinienem ponakrecac wam uszy bo wasza glupota przewyszyla pulap dozwolonej granicy,to wy stajecie sie nakreceni -ja sie ciagle sieje,coz chlopczyki i dziewczynki malo jeszcze wiecie widze o prawdziwym zyciu,o tym co tak naprawde jest wazne i o tym jak rozroznic chama od chama a prostaka od prostaka.wszystko sie dzieli wszystko ma swoj klarowny sekret-wystarczy otworzyc oczy madrusie-ziarniaki!!!slaby poziom dzisiejszej mlodziezy podkresla ta wasza cala wartosc!!!

Jak poziom sie nie podoba to szukaj gdzie indziej...na innym forum...

dario

08.12.2005 10:21

O 11:11, dnia 2005-12-08 Anguisette napisa?(-a):

O 11:04, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

skurwiel nie do ubicia z ciebie!pewnie masz swoich sluchaczy i wiesz czego chcesz!jak narazie to pukniete swoje jajko to pokaz innej panience

dariod

08.12.2005 10:30

dluga droga-pokory ci nie brakuje tylko niewiem jak to bedzie tak naprawde z nami kto lepszy kto gorszy -kto wygra a kto juz wygral.szkoda ze tak ciezko to wszystko sie toczy.widze ze naprawde to nie moj styl i nieznalazlem tu dobrej mysli i pozytywnej geby!!!

dario

08.12.2005 10:35

niemozna uleczyc psychologa maluchu!tu jest inna gra i inny temperament ,mam swoje zdanie widac ze sie pocicie- do konca nikt nie wie o co tak naprawde chodzi!nie samym chlebem czlowiek zyje!!!

dariod

08.12.2005 10:44

ty tez przeciwko mnie?intelektualne zboczone gamonstwo z doza totalnej recydywistycznej logiki w tym calym klimacie jest ukryta wiadomosc tylko nikt jeszcze jej nieodczytal.

baldi

08.12.2005 10:45

O 11:21, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

O 11:11, dnia 2005-12-08 Anguisette napisa?(-a):

skurwiel nie do ubicia z ciebie!

mowisz do kobiety. wiec spusc z tonu. to po pierwsze.

O 11:30, dnia 2005-12-08 dariod napisa?(-a):

widze ze naprawde to nie moj styl i nieznalazlem tu dobrej mysli i pozytywnej geby!!!

po drugie: won.

masz neostrade w promocji to nie oznacza, ze mozesz sobie z nia robic co chcesz. mi Twoje gadanie podpada pod art.141KW i jesli bedziesz nadal pisac w stylu podobnym do powyzszego to pierwsze co zrobie, to postaram sie, zeby panowie z abuse sie Toba zainteresowali. jesli i to nie pomoze, bedziemy wspolnie walczyc z Toba dalej.

w swojej kilkuletniej "karierze" administrowania forami i czatami spotkalem na drodze wielu Tobie podobnych. po paru dniach im sie nudzilo, wiec odpuszczalismy. jedna jednak sprawa zakoczyla sie sukcesem w sadzie na korzysc pokrzywdzonej. wiec - ostrzegam - uwazaj co i gdzie piszesz. internet

nie jest

calkiem anonimowy.

dario

08.12.2005 11:24

dziekuje i koncze!!!!

dario

08.12.2005 11:27

taki polski kraj taka polska mlodziez co wiecej mozna chciec-naprawde dziekuje.

Zoisyte

08.12.2005 11:33

O 11:21, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

skurwiel nie do ubicia z ciebie!pewnie masz swoich sluchaczy i wiesz czego chcesz!jak narazie to pukniete swoje jajko to pokaz innej panience

Obrazi?e? moj? ma??onk?. M?dl si? ?ebym Ci? w realu nie spotka?.

Poza tym wydrukowa?em sobie tego posta, jest to podstawa o ?ciganie z KC z tytu?u znies?awienia.

baldi

08.12.2005 11:36

O 12:27, dnia 2005-12-08 dario napisa?(-a):

taki polski kraj taka polska mlodziez

nie powtarzaj sie i nie dziekuj.

watek zamykam.

poszlo zgloszenie do abuse. modl sie teraz, zeby Cie lagodnie potraktowali.