Ziarnica.pl
← Wróć do działu Ogólne
Ogólne Zamknięty

zz na DC w stolicy

Autor: baldi • 04.12.2005 19:31 • 52 odpowiedzi

dario

06.12.2005 19:04

O 19:51, dnia 2005-12-06 Betinka napisał(-a):

O 16:30, dnia 2005-12-06 dario napisał(-a):

sami wiecie ze nigdy niewiadomo kiedy mozna sie obudzic z reka w nocniku.

Masz całkowitą rację i niekoniecznie !!! a tak swoją droga to wyluzuj Dario bo chyba masz sporo czasu i szukasz zaczepki a przecież nie o to chodzi

taki juz jestem-wyrafinowanym malym chujkiem!!!i nie lubie jak ktos wyjada mi krem z rurki!!!

jacek

06.12.2005 19:20

taki juz jestem-wyrafinowanym malym chujkiem!!!i nie lubie jak ktos wyjada mi krem z rurki!!!

Swietnie to ująleś.

Piotr

06.12.2005 20:30

O 20:04, dnia 2005-12-06 dario napisał(-a):

Dario, tu przychodzi wiele osób, które się boją, które się dowiedziały, że są chore, albo zachorowali ich bliscy. Chcą się czegoś na temat choroby dowiedzieć, boją się, nie rozumieją sytuacji, w jakiej się znaleźli. I serio - czy muszą czytać jakim to ty nie jesteś chujkiem? Myślisz, że to je obchodzi? Nie trolluj.

dario

06.12.2005 20:56

tez walcze-juz rok mija jak marze o tym by niebyc tak uwiazany!!!sorki wielkie-poprostu taki jestem!!!wiem jedno przed nami wielkie rzeczy

sara

06.12.2005 21:31

O 21:56, dnia 2005-12-06 dario napisał(-a):

tez walcze-juz rok mija jak marze o tym by niebyc tak uwiazany!!!sorki wielkie-poprostu taki jestem!!!wiem jedno przed nami wielkie rzeczy

Trudno Cię zrozumieć o co Ci naprawde chodzi.Zazwyczaj na tej stronie pisze się o sprawach związanych właśnie z tą paskudną chorobą.Jedni drugim starają się pomagać w miarę swojego doświadczenia (oczywiście chorobowego).Padają pytanie , są odpowiedzi. Może szkoda czasu żeby wymyślać coś całkiem zbędnego i klepać .Sam siebie nazwałeś Małym H.....m.Kogo to obchodzi że ty jesteś mały i do tego jeszcze h.....,ale jak będziesz prosił o konkrety dotyczące jak wcześniej wymieniłam to otrzymasz je.

Pozdrawiam Cię gorąco i trzymaj się M.H.

dario

06.12.2005 21:48

O 22:31, dnia 2005-12-06 sara napisał(-a):

O 21:56, dnia 2005-12-06 dario napisał(-a):

Trudno Cię zrozumieć o co Ci naprawde chodzi.Zazwyczaj na tej stronie pisze się o sprawach związanych właśnie z tą paskudną chorobą.Jedni drugim starają się pomagać w miarę swojego doświadczenia (oczywiście chorobowego).Padają pytanie , są odpowiedzi. Może szkoda czasu żeby wymyślać coś całkiem zbędnego i klepać .Sam siebie nazwałeś Małym H.....m.Kogo to obchodzi że ty jesteś mały i do tego jeszcze h.....,ale jak będziesz prosił o konkrety dotyczące jak wcześniej wymieniłam to otrzymasz je.

Pozdrawiam Cię gorąco i trzymaj się M.H.

widze ze nieumiecie czytac miedzy wierszami i wogole nie kumacie klimatu pro-art.troszke malej finezji i wiecej expresji moze by wspomoglo zglebienie tego czego tak naprawde nierozumiecie.trudno niekazdy sie obraca psychokogia duszy i ciala.tylko sprawdzam i poglebiam wiedze-pozdrawiam

Piotr

07.12.2005 00:27

O 22:48, dnia 2005-12-06 dario napisał(-a):

widze ze nieumiecie czytac miedzy wierszami i wogole nie kumacie klimatu pro-art.troszke malej finezji i wiecej expresji moze by wspomoglo zglebienie tego czego tak naprawde nierozumiecie.trudno niekazdy sie obraca psychokogia duszy i ciala.tylko sprawdzam i poglebiam wiedze-pozdrawiam

Po prostu prosimy, żebyś uszanował uczucia innych, a swoje ambicje pro-art realizował gdzie indziej.

Ewa

07.12.2005 08:24

Piszesz jakbyś był najarany albo pijany, chociaz wielu z nas nawet pijanych zrobiłoby to lepiej od Ciebie. Chcesz z siebie zrobić jakiegoś uduchowionego filozofa, ale Twoje wypowiedzi pachną mi alkoholem. Proszę nie rób tego więcej, bo WS służy ludziom naprawdę chorym i ich bliskim, którzy pragną im pomóc. Nie pozdrawiam.

Zoisyte

07.12.2005 10:06

Szwagier, ja wiem że to mało eleganckie...

Ale weź i zablokuj tego trolla.

Starałem się nic nie pisać, ale on zaśmieca wszystkie tematy.

Chłopak ma problemy psychiczne i nie radzi sobie z chorobą.

Ale to nie uprawnia go do takiego zachowania.

jednym zdaniem TEMU PANU JUŻ DZIĘKUJEMY

moni

07.12.2005 10:32

Wiesz co, a mi tak na prawdę przeszkadza takie zachowanie. Nienawidzę oszustów i krętaczy i ludzi grających na uczuciach dla własnej kozyści. I nie mów tu, że nie wiemy w jakiej sytuacji sie znajdziemy. Zgadza się, ale w ten sposób nie postąpiłabym NIGDY. I jest to kwestia zasad i moralności, której niektórm niestety brakuje.

A tak swoją drogą to zupełnie niepotrzebnie atakujesz. Mamy wszyscy całą masę problemów i naprawdę nikt nie chce się tu kłócić. Jeżeli potrzebujesz wsparcia mów - po to tu wszyscy jesteśmy. Ale nie tryskaj, prosze tak jadem, bo to nikomu dobrze nie robi. Już lepiej iść się wybiegać, wykrzyczeć a nie szukac guza wśród ludzi, którzy są Ci (póki co)przyjaźni.

dario

07.12.2005 10:57

sztywniacy

dario

07.12.2005 11:22

O 11:06, dnia 2005-12-07 Zoisyte napisał(-a):

Szwagier, ja wiem że to mało eleganckie...

Ale weź i zablokuj tego trolla.

Starałem się nic nie pisać, ale on zaśmieca wszystkie tematy.

Chłopak ma problemy psychiczne i nie radzi sobie z chorobą.

jednym zdaniem TEMU PANU JUŻ DZIĘKUJEMY

widze ze pan z duzymi jajami! kozaczyna pelna geba- a rodzinka wariuje,niemozna miec swojego zdania,no prosze jakie zawziecie i wreszcie to co lubie najbardziej-smiech i drwina dla prostych zludzencow,okreslam sie wystarczajaco kakretnie baranie!!~!

dario

07.12.2005 11:25

O 09:24, dnia 2005-12-07 Ewa napisa?(-a):

O 22:48, dnia 2005-12-06 dario napisa?(-a):

Piszesz jakby? by? najarany albo pijany, chociaz wielu z nas nawet pijanych zrobi?oby to lepiej od Ciebie. Chcesz z siebie zrobi? jakiego? uduchowionego filozofa, ale Twoje wypowiedzi pachn? mi alkoholem. Prosz? nie r?b tego wi?cej, bo WS s?u?y ludziom naprawd? chorym i ich bliskim, kt?rzy pragn? im pom?c. Nie pozdrawiam.

ewcia tobie chyba faceta trzeba i to mocnego!bys troszke poczula ten prawdziwy relax - bys niebyla taka sztywna!to naprawde dobre rzeczy kochana!!!

dario

07.12.2005 11:37

skad ta pustka i wscieklosc?kazdy jest tylko czlowiekiem a w dodatku innym.myslicie ze jak jestescie chorzy to rozumy pozjadaliscie,bieda jest wsrod nas kazdy na kazdym jedzie i tak sie jebiemy w dupsko nawzajem pokornie czy niepokornie.widze ze choroba nieuswiadomila was o prawdziwym zyciu widzicie tylko swoja chorobe a moze trzeba cos wiecej? osrywacie sie nawzajem bieda jaka was spotkala,zenada!!!

Moni

07.12.2005 11:39

Wiesz Daras wol? by? sztywniakiem ni? ni? chamem i naci?gaczem. Szkoda, ?e tak do tego podchodzisz, ale ka?dy ma prawo widzie? i ocenia? ?wiat po swojemu. Twoja strata i wi?cej nie mam zamiaru na ten temat z Tob? rozmawia?.

Mimo wszystko pozdrawiam i radz?: wyluzuj ch?opaku bo sam si? niepotrzebnie nakr?casz. B?dzie Ci ?atwiej nie tylko w walce z chorob? ale r?wnie? w codziennym ?yciu.

Moni

07.12.2005 11:41

Szwagier, ja wiem ?e to ma?o eleganckie...

Ale we? i zablokuj tego trolla.

Stara?em si? nic nie pisa?, ale on za?mieca wszystkie tematy.

Ch?opak ma problemy psychiczne i nie radzi sobie z chorob?.

jednym zdaniem TEMU PANU JU? DZI?KUJEMY

widze ze pan z duzymi jajami! kozaczyna pelna geba- a rodzinka wariuje,niemozna miec swojego zdania,no prosze jakie zawziecie i wreszcie to co lubie najbardziej-smiech i drwina dla prostych zludzencow,okreslam sie wystarczajaco kakretnie baranie!!~!

A dla mnie taki atak jest dowodem na brak argument?w i brakiem przygotowania do dyskusji i krytyki.

Ma?o eleganckie.

Moni

07.12.2005 11:50

O 12:37, dnia 2005-12-07 dario napisa?(-a):

skad ta pustka i wscieklosc?kazdy jest tylko czlowiekiem a w dodatku innym.myslicie ze jak jestescie chorzy to rozumy pozjadaliscie,bieda jest wsrod nas kazdy na kazdym jedzie i tak sie jebiemy w dupsko nawzajem pokornie czy niepokornie.widze ze choroba nieuswiadomila was o prawdziwym zyciu widzicie tylko swoja chorobe a moze trzeba cos wiecej? osrywacie sie nawzajem bieda jaka was spotkala,zenada!!!

A jeszcze jedno. Jeste? tu najbardziej w?ciek??, aroganck? i pust? osob?. Z wielk? jak wida? ochot? obrazaj?ca innych. A choroba Cie do tego nie upowa?nia. Zastan?w si? nad sob? sk?d u Ciebie tyle jadu. Nad w?asnym systemem warto?ci te? nale?a?oby przysi???. I nie my?l ?e kto? z powodu, ze jestes chory b?dzie takie zachowanie tolerowa?. Nie rozczulaj sie nad sob? tylko skoncentruj na walce z choroba a nie ze ?wiatem.

Moni

07.12.2005 11:54

O 12:37, dnia 2005-12-07 dario napisa?(-a):

A jeszcze jedno. Jeste? tu najbardziej w?ciek??, aroganck? i pust? osob?. Z wielk? jak wida? ochot? obrazaj?ca innych. A choroba Cie do tego nie upowa?nia. Zastan?w si? nad sob? sk?d u Ciebie tyle jadu. Nad w?asnym systemem warto?ci te? nale?a?oby przysi???. I nie my?l ?e kto? z powodu, ze jestes chory b?dzie takie zachowanie tolerowa?. Nie rozczulaj sie nad sob? tylko skoncentruj na walce z choroba a nie ze ?wiatem.

Ewa

07.12.2005 12:09

Dario, je?li my?lisz,?e mnie obrazi?e?, albo mnie zatka?o to si? mylisz. Widz? tylko, ?e Tobie opr?cz hematologa potrzebny jest te? psychiatra, bo z kultur? u Ciebie ju? nic nie da si? zrobi?. A z Twojej porady ch?tnie skorzystam, ale Tobie od razu m?wi? NIE, bo tu Tw?j cyt. "w ma?ych wyrafinowanych chujkach" nie gustuj?.
A teraz napisz jeszcze co? "m?drego" ! Ja niestety ju? Ci nie odpisz?, bo nie lubi? zni?a? si? do takiego poziomu. Tym razem zrobi?am wyj?tek!

Zoisyte

08.12.2005 09:04

O 12:22, dnia 2005-12-07 dario napisa?(-a):

widze ze pan z duzymi jajami! kozaczyna pelna geba- a rodzinka wariuje,niemozna miec swojego zdania,no prosze jakie zawziecie i wreszcie to co lubie najbardziej-smiech i drwina dla prostych zludzencow,okreslam sie wystarczajaco kakretnie baranie!!!

Szanowny Panie Dario.

Widz? ?e masz kompleks "ma?ego".

Jeste? ma?y, masz ma?ego, masz ma?e powodzenie i ma?e szanse.

Dlatego tak du?o tu piszesz.

Wi?c Ci u?wiadomi? pewn? prawd?.

Ci, kt?rzy si? lecz? na ZZ, maj? gdzie? co Ty tu piszesz, bo maj? wa?niejsze rzeczy na g?owie.

A Ci, kt?rzy ju? si? wyleczyli, maj? Ciebie gdzie?, bo nic sob? nie reprezentujesz.

Jeste? jak taka mucha, natr?tna, upierdliwa, co si? byle g?wnem po?ywi.

Nie wiem czy b?dziesz w stanie komu? tu dokuczy?, naprawd?.

Poza tym, ?e za?miecasz nam, wa?ne dla chorych w?tki, to nie robisz nic.

Baldi, pliz. Od 3 dni nic nie ma do czytania opr?cz AMBITNYCH tekst?w PANA DARIO.

Zablokuj mu nick, zablokuj mu IP.

To jest zbyt powa?ne forum dla takiego...hmm...MA?EGO :)