Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: powiekszony wezel w srodpiersiu i za uchem
Komentujesz wpis użytkownika
ygonx
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:56, dnia 2013-03-13 ygonx napisał(-a): > > O 15:46, dnia 2013-03-13 Ewa P. napisał(-a): > > Moja historia - czy ktos mial podobnie. Pod koniec lutego usg wykonywane w innym kierunku wykazalo powieksxony wezel chlonny w srodpiersiu. Po ponad tygodniu potwierdzilo to rtg pluc - 20 mm wezel w prawej wnece pluca. Ok tygodnia temu i tak utrzymuje mi sie do terax zauwaxylam ze mam powiekszony wexel za lewym uchem. Poza tym czuje sie oslabiona prawie caly czas, poza dluzszym spaverze oblewaja mnie poty, od kilku dni mam kaszel. Crp i ob mam w .normielekarz podejrzewa ziarnice badz sarkoidoze. W pon ide doszpitala na szczegolowe badania. Co sadzicie, co to moze byc? Czy ktos mial podobnie? Bo ja zachodze w glowe. Pozdrawiam wszystkich cieplo. Ewa > Głowa do góry, raczej to nie jest zz :). Ale bardzo dobrze ze idziesz juz do szpitala...bez diagnozy cie nie wypuszcza :). A żona chodzila rok po lekarzach z crp ogromnym a do szpitala nie przyjeli :) " tabletki magnezu i do domu bo to anemia". a tu ZZ juz sie rozgoscila. Pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź