Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Radioterapia
Odpowiedź w wątku: Mleczna szyba i zrosty w płucach po radioterapii
Komentujesz wpis użytkownika
szybownik69
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:42, dnia 2013-03-01 szybownik69 napisał(-a): > > O 11:26, dnia 2013-03-01 Lena napisał(-a): > > > .... U mnie był guz w śródpiersiu 16cm PET był po 3 cyklu i wtedy guz zmniejszył się do 10cm a SUL peak 2,16 i jak napisali obraz odpowiada naciekowi płuca prawego ze śladową aktywnością metaboliczną. Drugi PET był po miesiącu po ostatniej chemii i już o żadnych guzach nie było mowy > > > > Szybwonik, skoro po ostatniej chemii było ok to co się działo dalej? Miałeś radio? A potem była wznowa? > ... jak pisałem wcześniej radio skończyłem 29.12 w połowie stycznia br miałem lekką infekcje hematolog przepisał trzydniowy antybiotyk i było ok. Ale w połowie lutego wróciły stany podgorączkowe do 37.5, wczoraj skończyłem brać antybiotyk (7 dni) i stany podgorączkowe nie minęły, do tego okropny kaszel. Martwi mnie wysokie OB i CRP no i te guzowato poszerzone wnęki płucne (tam są po 3 węzełki z każdej strony-tak anatomicznie). Dokładnie jeszcze nie wiem czy to na 100% wznowa, może to jeszcze jakaś reakcja po radio sam nie wiem. 7.03 ma wizytę u hematologa i pewnie w końcu marca PET to się wszystko wyjaśni. Na razie jak dla mnie nie ciekawie to wygląda
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź