Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: przeziębienie i poty w trakcie chemioterapii
Komentujesz wpis użytkownika
Madzia
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 05:57, dnia 2013-02-08 Madzia napisał(-a): > > O 21:35, dnia 2013-02-07 mabiel napisał(-a): > > Hej, > > w grudniu skończyłem chemioterapię i całe szczęście większość wlewów przypadła w miesiącach, gdzie trudniej o infekcje. Jednak zdarzyło mi się mieć podwyższoną temperaaturę 37-37,2 przez kilka dni i towarzyszące temu dreszcze. Po kilku dniach samo przeszło. > > Podczas leczenia nasz organizm tak się zmienia, że nawet typowe wcześniej przeziębienie może inaczej wyglądać. > > Jeśli to jakaś infekcja na tle wirusowym ( a takich o tej porze roku najwięcej), to radzę wygrzewać się w domu i przyjmować dużo witaminy C w każdej postaci. > Hej;)dzięki za odpowiedź > Masz rację teraz po chemii przeziębienie wygląda inaczej niż wcześniej przez 15 wlewow przeszłam bez infekcji niestety dopadła mnie przed ost .chemią i trzeba było ja przełożyć :/u mnie to jest tak mam zarabisty katar za jakis czas mija i jest ok za jakies parę godzin znów mnie dopada z bólem głowy także nie fajnie ...mam nadzieję że pomogą leki i obejdzie się bez lekarza:)Pozdrawiam
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź