Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Diagnostyka w Poznaniu
Komentujesz wpis użytkownika
kroooliczek89
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 19:31, dnia 2012-05-16 kroooliczek89 napisał(-a): > > O 21:20, dnia 2012-05-16 Alex napisał(-a): > > Tym razem piszę w swojej sprawie :-) > > > > Moje węzły niestety powiększyły się, 37.4 to ostatnio moja codzienna temperatura, rośnie zgrubienie w prawym nadobojczu, dlatego przyspieszam swoją diagnostykę i potrzebuję Waszej pomocy. > > > > Na ten moment poszukuję miejsca w P-niu, w którym na NFZ mogłabym zrobić PORZĄDNE USG swoich węzłów. Dopiero z takim wynikiem mogę wybrać się do onkologa/hematologa. Czekam jeszcze na wyniki toxo,CMV. Dotychczas miałam zrobione 2 razy USG (szkoda nawet o tym gadać)- na pierwszym te największe węzły zostały uznane za migdały :/, na drugim USG radiolog przekazał mi jedynie ustnie info o tym, że zatoki węzłów są zatarte - do opisu nie wpisał ani tego, ani konkluzji czy węzły są odczynowe czy podejrzane. Laryngolog z takim wynikiem USG odesłał mnie na kolejne badanie w polecone miejsce, ale mam problem z umówieniem się tam. Dlatego jeśli ktoś na tym forum ma namiary na jakąś dobrą placówkę na NFZ, to bardzo proszę o odzew. Bez wyniku USG nie pchnę tego dalej. > Jeśli chodzi o USG szyji miałam zrobione bardzo dokładnie w Szpitalu na ul.Dojazd. To było na cito na NFZ. > A jeśli nie żal pieniążków to polecam klinikę Profmedica na ul. Kutrzeby. Płaciłam chyba 100zł ale tak dokładnego USG to chyba nigdy i nigdzie jeszcze w życiu nie miałam na fundusz...
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź