Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiekszone wezly u 4 latki
Komentujesz wpis użytkownika
Smash Lady
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 15:26, dnia 2012-05-15 Smash Lady napisał(-a): > > O 17:19, dnia 2012-05-15 Alex napisał(-a): > > Bardzo niepokojące jest to, ze to COŚ, co trawi Twoje dziecko, może przebiegać z zajęciem ośrodkowego układu nerwowego, bo ta padaczka tak dziwnie zbiega się z innymi objawami... > > > > Ale to wszystko, co tutaj piszemy to tylko dywagacje. Nie zdiagnozujemy w ten sposób Twojego dziecka. Ja na Twoim miejscu niezależnie od planowanego pobytu na oddziale neurologii, poszłabym przedtem prywatnie do hematologa. Nawet jeśli od razu wykluczy przyczyny rozrostowe, to powinien pokierować Was dalej. > Robili nam badanie w tym kierunku. I wyszło na to, że dziecko miało kontakt z tym wirusem, ale nie zachorowało. Doktoka która nas powadziła w marcu mówiła mi, że organiznm sam wytworzył pzeciwciała i zwalczył wirusa. Co jest dla mnie dość dziwne. Ale jak mi powiedziano panikuje, a nic mojemu dziecku nie jest :/ tak najłatwiej mówić babie która czekała aż jej człowiek koperte wciśnie. A najlepsze że babka miała specjalizacje chorób zakaźnych. Neurolog mi mówiła, że na oddziale są dwie praktykantki hematologi. I, że napewno je do mnie wyślą. A, że babki mają swieżą wiedzę to może coś mądrego wymyślą. A czy jest szansa, że to jakiś nowotwór?
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź