Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Powiekszone wezly u 4 latki
Komentujesz wpis użytkownika
Smash Lady
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 14:20, dnia 2012-05-15 Smash Lady napisał(-a): > > O 15:38, dnia 2012-05-15 Alex napisał(-a): > > I czy badano płyn mózgowo-rdzeniowy? Mała była w szpitalu, pod opieką neurologa, więc pewnie wykonano wiele badań, może nie o wszystkich piszesz? Napisz dokładnie jakie badania zostały wykonane. > Nie badano nam płynu. Byłyśmy w marcu na oddziale ogólnym, i pomimo nasilonych ataków nikt nie pofatygował się po neurologa :/ Miała robiony rezonans i jest czysto. Nie mam pojęcia jak robiono rozmaz. Wiem, że wyniki przez tydzień cudownie ginęły więc niemal codziennie kuli ją od nowa. Miała także RTG klatki piersiowej. Czysto. Teraz idziemy na oddział neurologiczny. Robiono jej badania z krwi. Toksoplazmoze, cytomegalie, badania w kierunku boleriozy, brano wymaz z gardła i nosa. Oraz badano kał. I NIC nie znaleźli a węzły są duże. I mają odczyn zapalny. I pani doktor przy wypisie powiedziała, że to tyle z ich strony i mam dać sobie spokój. I, że absolutnie mam nie kontrolować węzłow chyba że morfologia wyjdzie tragicznie. Wypisali nas z anemia i podwyższonym OB oraz węzłami takimi jakie są.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź