Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: moje objawy, jak dlugo moge zwlekac
Komentujesz wpis użytkownika
121277
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 12:21, dnia 2005-11-08 121277 napisał(-a): > > O 18:52, dnia 2005-11-07 cth napisał(-a): > > Misiek rok przed wykryciem choroby juz był szczuplejszy trochę, nie miał temperatury, ogólnie tez sie dobrze czuł. > Choroba została wykryta zupełnie przypadkowo podczas badąńokresowych, bo tak to pewnie jeszcze z pół roku by nie poszedł do lekarza. > Z tego, co mozemy sie domyslać stadium IIB z guzem 12,5 cm rozwijało sie u niego 2 lata. Miał szczeście, ze tak powoli to szło. > >... musze wiedziec jak dlugo moge zwlekac z leczeniem zanim choroba rozwinie sie zbyt powaznie. Z gory dziekuje za kazda odpowiedz tutaj badz na moj email: cth@onet.pl > > pzdr. Cth > Możesz zwlekac ile chcesz. Jesli to ziarnica to pamiętaj - im wcześniej zaczniesz leczenie będzie lżejsze i szybszy powrót do normalnego życia. Im dłużej czekasz - tym będzie bardziej drastyczne i długotrwałe (chemia, radioterapia, może przeszczep szpiku, który nie wszyscy są w stanie przezyć) i tym większe ryzyko nawrotu - w każdym razie najprawdopodobniej szybsza smierć. > Chcesz cieszyć się pracą - czyli wyznajesz zasadę, ze trzeba żyć krótko i intensywnie? > Uwierz mi, nic nie jest warte tego, by miec tak straszną smierć, jaką szykuje nowotwór.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź