Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: moje objawy, jak dlugo moge zwlekac
Komentujesz wpis użytkownika
leszek
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 20:13, dnia 2005-11-07 leszek napisał(-a): > > O 19:12, dnia 2005-11-07 Baldi napisał(-a): > > > O 18:52, dnia 2005-11-07 cth napisał(-a): > > > czesc, mam powazne obawy czy przypadkiem mnie nie dotknela podobna choroba > > moze i dotknela, jednak z tego co opisujesz raczej ciezko byloby wnioskowac. guzy, ktore posiadasz nie sa w okolicy wezlow chlonnych. to przede wszystkim. > > > > > niestety moja sytuacja nie pozwala mi zglosic sie do lekarza w chwili obecnej. Niestety w moim przypadku wizyta u lekarza wiazala by sie z zawieszeniem i w dalszej konsekwencji z calkowitym zakonczeniem pracy, a dla mnie praca jest wszystkim, dlatego w miare bezpiecznie bede mogl sie zglosic do lekarza nie wczesniej niz za 2 miesiace. > > oczywiscie. pytasz jak dlugo mozesz zwlekac? az do smierci. nikt nie kaze Ci isc do lekarza. to Twoj wybor. pieniadze po smierci Tobie nie beda juz potrzebne. > > > > > np. rozmiary guzow > > nawet i 10-15 cm w klatce piersiowej. > > > > > jak dlugo moge zwlekac z leczeniem zanim choroba rozwinie sie zbyt powaznie > > zakladajac, ze chorujesz na nowotwor - slyszales kiedykolwiek o niepowaznym? > >baldi ma rację ,wizyta u lekarza ,pracodawca nie musi wiedzieć co cię boli.to twoje życie wybór należy do ciebie.powodzenia.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź