Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: Lekarz Mnie Dobił... Leczenie Objawowe
Komentujesz wpis użytkownika
jjammall
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 16:47, dnia 2012-03-03 jjammall napisał(-a): > > O 08:22, dnia 2012-03-03 Aga71 napisał(-a): > > > O 20:47, dnia 2012-03-02 Baldi napisał(-a): > > > przy pomocy swojego lekarza skontaktowac sie z najlepszym specjalista w kraju. koniecznie. > > Zgadzam się z Opinią Baldiego w 100%. Ale jak znam dr J. to jestem pewna, że to co powiedział oparł właśnie na konsultacji z krajowym specjalistą...tak postępuje w większości przypadków tzw. niestandardowych. Mało z tego, konsultuje również trudniejsze i bardziej skomplikowane przypadki z kliniką w Niemczech. Nie jest to lekarz, który uważa się za guru w dziedzinie i jeśli ma wątpliwości potrafi się do tego przyznać. Potrafi również wykopać niestandardowe leczenie, wiem co piszę. Leczona ze mną dziewczyna, po 2 przeszczepach, odślepionym SGN35, ma progresję choroby...bardzo rzadki przypadek, ale dr postarał się dla niej o lek, który nie jest wypisany do leczenia dla zz, jednocześnie jest udowodniona pozytywna odpowiedź na leczenie tym lekiem. 1 tabletka kosztuje 1 tys. zł., trzeba zażywać jedną dziennie. > > Zaufaj lekarzowi, oczywiście zapytaj o możliwość skontaktowania z ogólnopolskim konsultantem, bądź jednak w klinice w poniedziałek o 8. Znam twój przypadek i wiem, że podjęcie decyzji o szybkim leczeniu jest jak najbardziej uzasadnione. Jak znam życie, w poniedziałek będziesz miał i usg i Tk węzłów. Wiesz jak działa dr i powinieneś mu zaufać. > > Mnie również 2 wznowa została zdiagnozowana na podstawie badania palpacyjnego, poparte ono zostało badaniem histo., oddaliło to jednak leczenie o prawie 2 miesiące. > > Z tego co pamiętam to twoja 2 szybka wznowa po zakończonym leczeniu. Nie możesz dostać więcej chemii standardowej z prostej przyczyny...osłabione i tak już serce oraz twój organizm nie wytrzymałby kolejnej dawki w tak krótkim czasie. Staram się nie wymądrzać...tylko chcę, żebyś poskładał wszystko co działo się z tobą do tej pory i walczył dalej. Trzymam kciuki i czekam na wiadomości!!!!! > > Uważaj na siebie:-). > Przeczytałem, i bardzo mnie to podniosło na duchu, zrobię tak jak piszesz nie będę podważał zdania Dr. J. mam nadzieje że w poniedziałek dowiem się więcej co to za chemia ale martwi mnie to że może to być kilka miesięcy w końcu powiedział mi to wiec chyba nie kłamał. Pozdrawiam i Dziekuje
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź