Ziarnica.pl
← Wróć do działu Kulinarnie
Kulinarnie

Badanie PET

Autor: CzarnaMamba • 05.02.2012 12:39 • 26 odpowiedzi

CzarnaMamba

16.02.2012 13:52

Odpowiedz

rosjja21 Kochana ja leczyłam się od listopada2010do czerwca2011 ..miałam III/IVB stopień -8ABVD ..w połowie leczenia Remisja Całkowita po leczeniu-6tyg -Remisja i teraz po pól roku badanie kontrolne -Remisja z tym że jajniki szaleją u mnie i wybieram się do Ginekologa..Pozdrawiam-Dasz radę:-)Buziaki.. a świętować nie umiem nauczyłam się pokory w trakcie walki..

PjjiDFnToRRD

25.04.2012 22:50

Odpowiedz

Nombre:GomigametoGomigameto es una fermentacion de un moco y... es mi celoga.El primer dia que lo vi me pregunte : que mierda es esta cosa?,quien me iva a decir que se convertiria en mi compaf1ero de fatigas y acompaf1ante fiel de mis juergas mas salvajes.No se de donde cof1o viene,solo se que se alimenta de colillas y que siempre va acompaf1ado por esa mosca cojonera que mas tarde vino a confesarme que era su primo Stecher.Al principio me parecia raro que mi mejor amigo fuera una especie de mole verdosa babeante e inverosimil,pero joder,es un iman para las chatis,todas me dicen que perro mas mono y el responde tu si que eres perra mona.En fin la vida junto a Gomigameto es bastante emocionante,siempre me mete en mil lios.Lo ultimo que he sabido de el es que trabaja de modelo para una marca de camisetas y que el muy cabron se esta forrando,seguro,ya nunca me llama. Edu Cooperbixo_peleon@hotmail.com

AQlLHKxTLOvV

28.04.2012 05:17

Odpowiedz

Todas las personas peamnsos diferente, hay k estan toda una vida en una religion pero es solo su cuerpo y no su mente y alma x eso salen hablando mal de esta o de otra. Nuestro Padre Celestial es celoso con eso. Yo e aprendido mucho de esta religion aunke estoy inactiva haora le agradesco mucho a mi Dios y a toda esa familia hermosa k deceo recobrar de nuevo

Janek

28.04.2012 06:26

Odpowiedz

CzarnaMamba, gratulacje, dziś zauważyłem na stronce Twój wpis,bardzo się cieszę z każdego takiego wpisu, no i jak to u nas mówią teraz w Polskę, pozdrawiam

anetka_945

28.04.2012 07:20

Odpowiedz

z tym że jajniki szaleją u mnie i wybieram się do Ginekologa..

czarna mambo, co się działo z twoimi jajnikami? co ginekolog poradził?

CzarnaMamba

28.04.2012 09:15

Odpowiedz

Anetko :

w lutym na Pecie jajniki się świeciły ale poszłam na badania i USG wszystko skończyło się dobrze, okres wrócił , w dniu PETA miałam owulację dlatego się świeciło :-) Wyniki cytologii mam 2 grupa.. Moja Ginekolog mnie bada co 3 miesiące plus z Cytologią mówi że nic mam nie brać jedyn-czopki, a Ty miałaś przecież kontrolę wszystko ok? Jak Cytologia? Na pewno dobrze Jest:* Pozdrawiam.

anetka_945

28.04.2012 19:14

Odpowiedz

O 11:15, dnia 2012-04-28 CzarnaMamba napisał(-a):

Anetko :

w lutym na Pecie jajniki się świeciły ale poszłam na badania i USG wszystko skończyło się dobrze, okres wrócił , w dniu PETA miałam owulację dlatego się świeciło :-) Wyniki cytologii mam 2 grupa.. Moja Ginekolog mnie bada co 3 miesiące plus z Cytologią mówi że nic mam nie brać jedyn-czopki, a Ty miałaś przecież kontrolę wszystko ok? Jak Cytologia? Na pewno dobrze Jest:* Pozdrawiam.

cytologia ok, tylko w dniu badania w prawym jajniku był maleńki pęcherzyk, ginekolog nie potrafił odpowiedziec na pytanie czy to pęcherzyk owulacyjny czy maleńki torbielek, mam po okresie pojechać na usg i zobaczymy, tylko okres powinnam dostać 20, a dziś 28 :/ do tej pory miałam regularny, hm....