Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: Niepokojace wyniki krwi i węzeł karkowy
Komentujesz wpis użytkownika
Aylith
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 10:50, dnia 2012-05-29 Aylith napisał(-a): > > O 11:04, dnia 2012-05-28 mikee80 napisał(-a): > > jak idziesz na nfz to mozesz sobie prosic o co chcesz i tak nie dostaniesz jak nie bedziesz miala ogromnych odchylen w obrazie krwi. mozesz poprosic o jakies skierowania na jakies inne badania krwi. moze cos wymyśli. > To są wizyty w Medicoverze, bo ja mam tam abonament z pracy. Czyli za badania, na które mam skierowanie nie płacę. Za pozostałe badania już niestety tak. Wczorajsza wizyta taka sobie. Tak jak piszesz mikee hematolog stwietrdził, że duzych odchyleń to ja nie mam i nie kwalifikuję się do dalszej diagnostyki pod kątem chłoniaka. Pomacał węzły na szyi i pod pachami i stwierdził, że wszystkie do 1 cm. Swoją droge ciekawe jak to stwierdził, ma jakąś miarkę w palcach czy jak ? Za 3 miesiące mam powtórzyć morfologię a w międzyczsie udać się do endokrynologa. Trochę go męczyłam pytaniami i różnymi medycznymi faktami z mojego życia m. in. tym, że po porodzie miałam transfuzję i w końcu dał mi skierowanie na HIV HCV i HBS. A i na toksoplazmozę jak powiedziałam o kocie. Ale przyczyny moich potów i osłabienia nie jest w stanie stwierdzić. Powiedział, że być może ma to podłoże emocjonalne lub hormonalne. Czyli szukaj wiatru w polu.No nic zbadam ponownie tarczyce, morfologię i zobaczymy.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź