Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Chemioterapia
Odpowiedź w wątku: CIĄŻA PO 2 LATACH PO CHOROBIE czy już jestem gotowa?????
Komentujesz wpis użytkownika
anna
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:44, dnia 2012-02-07 anna napisał(-a): > > O 19:30, dnia 2012-02-07 ania napisał(-a): > > > O 16:33, dnia 2012-02-07 anna napisał(-a): > > > Aniu myslisz ze test papa nie jest wiarygodny?powinnam.zrobic.jeszcze jakies badania? moja ciaza tez nie byla.zaplanowana...stalo.sie:-) > > Kasiu powiem że chciałam mieć większą pewność i dla tego zrobiłam punkcje ,choć punkcja też nie wyklucza wszystkich. chorób ale w 3lub5 najczęściej występujących nie powiem teraz jakie bo musiała bym pogrzebać w dokumentach ale oznaczają tylko te i koniec a jest jeszcze wiele innych których nie można wykluczyć.Ja chodziłam na usg co jakieś 5 tygodni prywatnie Udało mi się tylko 2 razy zrobić w szpitalu genetyczne w 21tyg bardzo ważne i potem chyba w 30 a reszta prywatnie i też robione pod kątem genetyki nie ma innych badań które są robione jeśli nic się nie dzieje a u ciebie na punkcje jest już za póżno bo to chyba tylko do 16 tyg ale jeśli morfologia jest ok i inne parametry z krwi jakie robisz w ciąży to myślę że wszystko w porządku sprawdż sobie tez krew pod kątem onkologii POZDRAWIAM > > PS. Jeśli możesz to napisz mi z kąt jesteś (ja łódzkie)Aniu ja robilam pryeatnie usg genetyczne w 13tyg i test papa tez w 13tyg.Teraz mam jeszcze miec jedno usg genetyczne 21tyg.Morfologia super nawet ta pod katem onkologicznym.Samopoczucie tez super jeszcze sobie pracuje w sklepie dzieciecym:-)Ja jestem z Tomaszowa Mazowieckiego na badania genetyczne jezdze do Gamety do Rzgowa.
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź