Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Czy mam ziarnicę?
Odpowiedź w wątku: lekarz rodzinny twierdzi ze nic mi nie jest
Komentujesz wpis użytkownika
marcin84
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 22:58, dnia 2012-01-07 marcin84 napisał(-a): > > O 23:45, dnia 2012-01-07 Asowa napisał(-a): > > > O 21:54, dnia 2012-01-07 Marcin84 napisał(-a): > > > witam.od jakiegos czasu wyczulem na cie le guzki pod skora w okolicy brzucha.bylem u lekarza rodzinnego a ten stwierdzil ze to tluszczaki.ostatnio licho sie czulem,poce sie strasznie i mam stan podgoraczkowy od tygodnia,poszedlem do lekarza rodzinnego dal mi skierowanie na morfologie z rozmazem,ob,crp,mocz,ths,alat,i cholesterol no i usg brzucha.wyniki ok ale ob 24,crp23 i w rozmazie krwi monocyty 11% a norma byla do 8.zaznacze ze na nastepny dzien po pobraniu krwi zlapal mnie bol gardla i przeziebienie,katar i strasznie wysuszone drogi oddechowe.wyczulem jeszcze jakis guzek na szyi z lewej strony tak na srodku pod skora.wielkosci główki od szpilki,twardy jest i wydaje mi sie ze lekko rusza sie pod skora.strasznie sie wystraszylem i poszedlem do lekarza a ten mi powiedział ze te ob i crp to pewnie od tego ze na nastepny dzien zlapalo mnie te przeziebienie ktore juz trzyma mnie z 5dni a na guzka wzruszył tylko ramionami i kazal za 2 tygodnie przyjsc na kontrolna morfologie i ob.temperatura to od 37.8 do 37.2 ale przewaznie 37.pomózcie mi co mam robic??? > > > > Wszystko przemawia za tym, że lekarz ma rację. > > Jesteś przeziębiony, pogoda sprzyja bakteriom i wirusom. > > Guzek na szyi malutki i nie wiem czy jakikolwiek radiolog podjąłby się zrobienia USG. > > Poczekaj te 2 tygodnie, wykuruj się przez ten czas a potem zobaczysz co dalej. Przy infekcji stany podgorączkowe są jak najbardziej normalne. > > > > A na brzuchu w którym miejscu masz te guzki? > > Jak duże są? > najwiekszy ma około 2,5cm mam go juz ze 3 lata,ale zauwazylem ze sie powiekszyl a reszta ok 1,1,5cm ruchome sa pod skora.najbardziej niepokoi mnie ten na szyi,lecz faktycznie jest malutki ze 3,4minimetry.moze za mocno przezywam i faktycznie to od tego przeziebienia.zobacze za 2 tygodnie co mi wyjdzie jak zrobie morfologie i ob.dziekuje wam serdecznie i pozdrawiam was!podniesliscie mnie troche na duchu bo strasznie sie przejelem tym i nie daje mi to spokoju
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź