marcin84
07.01.2012 20:54
witam.od jakiegos czasu wyczulem na cie le guzki pod skora w okolicy brzucha.bylem u lekarza rodzinnego a ten stwierdzil ze to tluszczaki.ostatnio licho sie czulem,poce sie strasznie i mam stan podgoraczkowy od tygodnia,poszedlem do lekarza rodzinnego dal mi skierowanie na morfologie z rozmazem,ob,crp,mocz,ths,alat,i cholesterol no i usg brzucha.wyniki ok ale ob 24,crp23 i w rozmazie krwi monocyty 11% a norma byla do 8.zaznacze ze na nastepny dzien po pobraniu krwi zlapal mnie bol gardla i przeziebienie,katar i strasznie wysuszone drogi oddechowe.wyczulem jeszcze jakis guzek na szyi z lewej strony tak na srodku pod skora.wielkosci główki od szpilki,twardy jest i wydaje mi sie ze lekko rusza sie pod skora.strasznie sie wystraszylem i poszedlem do lekarza a ten mi powiedział ze te ob i crp to pewnie od tego ze na nastepny dzien zlapalo mnie te przeziebienie ktore juz trzyma mnie z 5dni a na guzka wzruszył tylko ramionami i kazal za 2 tygodnie przyjsc na kontrolna morfologie i ob.temperatura to od 37.8 do 37.2 ale przewaznie 37.pomózcie mi co mam robic???