Ziarnica.pl
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie
Forum
☰
Baza wiedzy
Kalendarz
Tu jesteśmy
Galerie
Anegdoty
Forum
Historie
Logowanie użytkownika
← Wróć do wątku
Forum Hyde Park
Odpowiedź w wątku: Dziękuję Ci Baldi:-). Dziękuję Wam kochani.
Komentujesz wpis użytkownika
anetka_945
Nick
E-mail (opcjonalnie)
Treść odpowiedzi
O 18:05, dnia 2012-01-06 anetka_945 napisał(-a): > > O 14:06, dnia 2012-01-06 Aga71 napisał(-a): > > No to kochani nadszedł czas podlizania się mojemu GURU.;-) > > Wojtku, chciałabym bardzo podziękować Ci za to, co zrobiłeś dla nas, za wszystkie pigułkowe informacje po lewej stronie a w szczególności za to forum. Tak sobie postanowiłam Ci podziękować, bo równo 2 lata temu zaczynałam szukać tutaj najpierw informacji, potem wsparcia. Trułam Ci dupę i tutaj, i na gg, ale dzielnie odpowiadałeś na moje trucie;-). > > Podem doszło wsparcie wielu forumowiczów, Wam również dziekuję!!!!!!!!!!!! > > Pisałam nawet bloga, ale w akcie desperacji, w wielkim dole, który załapałam w czasie leczenia, w momencie, kiedy nie udało się zebrać komórek do przeszczepu, w żalu o to, że jakoś wtedy nikt nie potrafił mi pomóc skasowałam....teraz żałuję:-), ale to se newrati. > > Wczoraj dostałąm pozwolenie na podjęcie pracy, pół roku po przeszczepie, 2 lata po podjęciu walki ze śmieciem. > > Wracam do nienormalności, ale cieszę się jak dziecko. > > Jestem Wam wszystkim wdzięczna za godziny rozmów, rady, dobre słowo, wsparciei za to że jesteście. > > Melodramat czas zakończyć;-), w sensie wypowiedzi pisemnej starej baby w menopauzie poleczeniowej, chyba hormony dają mi po garach;-), ale tak Was lubię, że musiałam sobie to napisać:D:D:D > Aga gratulacje! cieszę się, że możesz już odetchnąć :) wiem co czujesz mając w ręce pozwolenie na powrót do pracy, przepustka do nowego życia :) też takową dostałam, radość, radość, radość. 2012 musi być dobry :)
B
I
Lista
1.
Link
Wyślij odpowiedź