aga71
06.01.2012 13:06
Wojtku, chciałabym bardzo podziękować Ci za to, co zrobiłeś dla nas, za wszystkie pigułkowe informacje po lewej stronie a w szczególności za to forum. Tak sobie postanowiłam Ci podziękować, bo równo 2 lata temu zaczynałam szukać tutaj najpierw informacji, potem wsparcia. Trułam Ci dupę i tutaj, i na gg, ale dzielnie odpowiadałeś na moje trucie;-).
Podem doszło wsparcie wielu forumowiczów, Wam również dziekuję!!!!!!!!!!!!
Pisałam nawet bloga, ale w akcie desperacji, w wielkim dole, który załapałam w czasie leczenia, w momencie, kiedy nie udało się zebrać komórek do przeszczepu, w żalu o to, że jakoś wtedy nikt nie potrafił mi pomóc skasowałam....teraz żałuję:-), ale to se newrati.
Wczoraj dostałąm pozwolenie na podjęcie pracy, pół roku po przeszczepie, 2 lata po podjęciu walki ze śmieciem.
Wracam do nienormalności, ale cieszę się jak dziecko.
Jestem Wam wszystkim wdzięczna za godziny rozmów, rady, dobre słowo, wsparciei za to że jesteście.
Melodramat czas zakończyć;-), w sensie wypowiedzi pisemnej starej baby w menopauzie poleczeniowej, chyba hormony dają mi po garach;-), ale tak Was lubię, że musiałam sobie to napisać:D:D:D