siostramarka
28.11.2008 09:05
O 21:24, dnia 2008-08-15 siora napisał(-a):
O 15:47, dnia 2008-05-13 Ania napisał(-a):
O 17:10, dnia 2008-03-20 ania napisał(-a):
jestem przygotowywana do przeszczepu od dawcy niespokrewnionego w poznaniu !czy jest ktos kto ma to za soba?opowiedzcie o tym pozdrawiam
ciężko mi o tym pisać bo to świeżą sprawa...myślałam ,że pomogę siostrze i oddam szpik...niestety nie mogłam.Dawcą została zupełnie obca osoba.Szpital naświetlania,chemioterapia...duża siła walki,straszna chęć do życia,ogromny optymizm i.......do tej pory nie mogę uwierzyć ZGON młodej energicznej matki...pozostały dzieci i ogromna pustka,gorycz, rozżalenie.Dlaczego jej cierpienie poszło na marne?????
oddałam bratu szpik choremu na zz
witam! jestem justyna siostra marka,wczorejodebraliśmy wyniki
ZZ jestem strasznie załamana i boję się !! prosze was, błagam o jakieś wskazówki jak mam się zachowywać ,jaką postawe przyjąć by wspomagać,i wspierać marka mojego brata!i proszę o więcej informacji o przeszczepie !! jeszcze nic na ten temat mi nie wiadomo,8 grudnia jedziemy na pierwszą wizyte do lekarza prowadzącego pokój nr.20 centrum onkologi w wawie, proszę też was o wskazówki co do pierwszej rozmowy z lekarzem, jakie pytania zadawać proszę ,błagam odezwijcie się do mnie ........justyna nr.gg 2536778